Milyen kávét vegyek holnap? Milyen márkájút?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:45
1/9 anonim válasza:
Nespresso. Ha nincs hozzá géped, akkor meg Davidoff vagy Lavazza.
3/9 anonim válasza:
Figyelj Én abból úgy sem iszom,így nekem tök mindegy!
A kedvencem a Segafredo
4/9 anonim válasza:
Coop Kávé vagy Teszkó gazdaságos.
5/9 anonim válasza:
Én Nescafét szoktam venni de igazából utálom, a koffein miatt kell. Fogalmam sincs van-e ennél finomabb instant kávék közt...
6/9 anonim válasza:
nescafé 3in1 egy kockacukkoral + tejszínhab vízben, elkeverve jól, tetejére egy kis kakópor, hidd el ennél nincs jobb, az biztos, higgy nekem egy próbára
7/9 anonim válasza:
Ha válogathatsz, olyat, amilyet szeretsz. Instantban én Tsibo Family-t szoktam venni (ha szerencséd van, 1000 környékén, vagy az alatt kapsz 200 grammost), de az ízét is szeretem.
Főzöttben meg édesmindegy, én Bravost szoktam, egész jó az is (főleg az árához képest).
8/9 anonim válasza:
Bár én nem kávézok, de a családom a Tsibo Familyt vagy mit szokta venni és esküsznek rá. Tejes kávénak meg Sláger kávét.
9/9 anonim válasza:
Semmilyet.Felejtsd el,nem egészséges.Magas vérnyomás-->agyvérzés.Kell ez Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!