Az Abit IC7 (-G) alaplapomba milyen 2Gb-os ramot vegyek? Milyen márkájút?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 22:10
1/12 Panda Péter válasza:
szerintem semmilyet. rohadt drága lenne még használtan is (ddr3-hoz képest). viszont ha mindenképpen veszel, akkor meg tökmindegy.
2/12 A kérdező kommentje:
bármilyet bele lehet rakni?
2011. aug. 8. 22:15
3/12 anonim válasza:
2 gb DDR? Aranyárban van, nem gyártják már, jobban jársz ha veszel 5-6-7 ezer körül újonnan egy 775-ös foglalatú alaplapot, integrált videokártyával meg valami core 2 duo procit egy tízesért.
4/12 anonim válasza:
azt elfelejtettem leírni, olyat lapot nézzél ami ddr2őt támogat, és azt a procit.
5/12 anonim válasza:
7/12 Panda Péter válasza:
hehe, csakhogy a te alaplapodba csak ddr memória passzol bele, a ddr2 és ddr3 már nem. mit gondolsz miért mondjuk, hogy inkább a teljes gépet kéne egyszer fejleszteni?
8/12 A kérdező kommentje:
ja, bocsi. én nemigen értek a gépekhez, úgyhogy elnézést kérek a tudatlanságomért. Akkor leírnád lécci hogy kb. 20 000 forintból mit tudnék venni? az a 775-ös foglalatú alaplap az jó? egyáltalán mit jelent az a 775?
2011. aug. 9. 12:41
9/12 anonim válasza:
20 000 forintból nem lehet kihozni, kicsit több kell.Mert új alaplap, proci meg ram kell.
10/12 anonim válasza:
De ki lehet hozni annyiból egy olyat mint ajánlottam, pont ennyibe kerülne kb.
Írjál egy privátot és megbeszéljük konkrétan, Ismerősömtől teljesen új cuccok, bolti ár alatt. Lényeges teljesítménybeli különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!