Ha egy angol lány teára invitál, de látja, hogy ott gőzölög előtted a tea, így te elutasítod, de ő mégis invitál, akkor teázzak vele mégegyet?
Kb. hasonló párbeszéd zajlott le.:
Szia, eljösz velem teázni (közben kezemben a teám, épp kihoztam)?
Szia! Köszönöm, de már van teám, de nagyon kedves!
De gyere teázzunk.
De köszönöm, épp most voltam teázni a többiekkel.
Aztán besértődött...
Rájöttem, valami frappánsat kellett volna mondjak.:
Pl.: Köszönöm, már van teám, de még nincs barátnőm, megiszunk együtt egy párkapcsolatot?
Nem tudom, mi lett volna a reakció...
Lehet túl sok Monty Pythont néztem...
Jó, ok, de fura volt a szitu, mert éppen tényleg viszaértem a teázóból, kezemben a teám, dolgoznék, ő is látja.
Igen, nem ismerkedni vagyok, nem ez a célom, az nem is lenne jó ötlet egy munkahelyen, ahol évek óta, mindenki mindenkit ismer.
Ok, válaszolók, akkor ti menjetek teázni, nem baj, hogy voltatok és nem baj, hogy nem akarjátok, mág 500 m-t sétáltatni a teátokat, csak menjetek, sétáltassátok!
Szedjetek fel egy angol csajt, meg a teáját! :-)
Igen, nem akarok külföldit, mert tudom, hogy egy ponton túl egyikünket sem elégítené ki a kapcsolat lelkileg!
Ráadásul, mindenki a szülőhazájában akarna megöregedni..., ami meg nem megy egy kapcsolatban, csak ha szétszakadsz.
De a fő indok, hogy a gyerekeim anyanyelve akkor már nem a magyar lenne!
Van épp így is elég hontalan és bolyongó ember ebben a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!