Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nekem miért nem hat a kávé?

Nekem miért nem hat a kávé?

Figyelt kérdés
Hiába iszom, nem élénkít. Amikor a férjem mondja hogy "adjál mán egy kávét mert mindjárt elalszom" akkoris csak lesek. Nem kávézok rendszeresen, néha az ízéért iszom egyet, de abszolut semmi hatással nincs rám. Akár alvás előtt is megiszom, simán elalszom.
2015. jún. 3. 07:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én már rég csak az íze miatt iszom, mivel 90/70 a vérnyomásom, megihatok 5öt is, semmit nem ér.
2015. jún. 4. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy idő után biztos hatna, ha több csészével innál, de lehet, hogy jobban bontod le a koffeint, mint más ezért nincs 1-2 csészének hatása. Illetve a lefekvés előtt közvetlenül megivott kávé miatt azáért is lehet aludni, mert a legerősebb hatása a megivás után 5 órával tetőzik, akkor meg már lehet, hogy annyira méllyen alszol, hogy nem ébreszt fel.
2015. jún. 4. 10:45
 13/13 anonim válasza:
mindenképp vigyél kefires tampont hüvelgomba ellen....
2015. jún. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!