Nekem miért nem hat a kávé?
Figyelt kérdés
Hiába iszom, nem élénkít. Amikor a férjem mondja hogy "adjál mán egy kávét mert mindjárt elalszom" akkoris csak lesek. Nem kávézok rendszeresen, néha az ízéért iszom egyet, de abszolut semmi hatással nincs rám. Akár alvás előtt is megiszom, simán elalszom.2015. jún. 3. 07:33
1/13 anonim válasza:
Nem mindenkire van egyforma hatással a koffein, én is pl simán be tudok aludni akár egy strong energiaital után is.
Nem lehet amúgy, hogy túl édesen iszod a kávét?
2/13 anonim válasza:
Nekem se hat, ezért nem is iszom soha. Az emberek többsége az íze miatt issza.
3/13 A kérdező kommentje:
De, elég édesen iszom, plusz tejjel. Így szeretem, simán sajnos nem csúszik.
2015. jún. 3. 08:30
4/13 anonim válasza:
Ugyanis a koffein+cukor álmosít. Ezért szokták mondani, hogy vizsgákon is jól oszd be, ha energiaitalt iszol, mert az elején feldob, utána a cukor miatt meg fáradtabbnak, álmosabbnak érzed magadat, mint mielőtt megittad.
5/13 anonim válasza:
Rám sincs semmilyen hatással. Sőt a kólát szoktam inni este ha nem tudok aludni, mert az meg álmosít.
6/13 anonim válasza:
A kóla is a cukor miatt álmosít, de abban nincs is olyan mértékű koffein, hogy bármi hatással legyen rád.
7/13 anonim válasza:
immunis vagy a koffeinre lehet. nekem úgy se hat, ha minden nélkül iszom...
8/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges...energialöttyöt minden nap iszok, de azt is az íze miatt.
2015. jún. 3. 10:06
9/13 vfrtom válasza:
A Coca colában meg társaiban rég nincs koffein. A cukor sem álmosít, csak hamarabb esel vissza.
10/13 anonim válasza:
De van koffein a Coca Colában és a többi kólában is...
de nem mindenkire hat a koffein. Rám sem hatott sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!