Kaveval vagy teaval viszed be a napi szukseges koffein adagod?
A szükséges koffeinadagom igazából zéró, s rám sem a tea, sem a kávé nem hat élénkítőleg. Arra limonádét iszom.
Attól még mindennap teázom és kávézom is, az íz, a hangulat miatt, illetve a kávé édességként is funkcionál. Épp most fejeztem be egyet :)
2. voltam.
A kávét nem tartom egészségtelennek, bár kicsit máshogy gondolnám, ha élénkítene, nem szeretem erőszakkal felébreszteni magam (a citrom és a nyers zöldségek pedig hatnak, de szerintem elég ártatlanok). Nem is lehet. Reggelente zombi vagyok, bár a legutóbbi életmódváltásom arra mutat, hogy erre van gyógyír...
Reggel ritkán kávézom, inkább délután és este. A kávé kalóriát jelent, esetenként nem is keveset, így az evési ablakomban fogyasztom. Az előző kivételesen kései volt. Van ilyen is.
Reggel kavezom, napkozben pedig iceteat iszom.
Reggeli kavezgatas beinditja az anyagcseremet es mivel cukor nelkul iszom, olyan rossz az ize, hogy egybol felebredek. Teat pedig azert iszom napkozben, hogy meglegyen a napi folyadekbevitel.
Nincs napi szükséges koffein adagom.
Kávét azért nem iszom mert nem szeretem, ellenben a teát nagyon szeretem, ezért mindennap iszok, mindenféle jöhet.
1 nap megiszok olyan 1-2-liter teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!