Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Sz€rintetek energiaitalf...

Sz€rintetek energiaitalfüggő lettem?

Figyelt kérdés

Az első ötöt egyik hawerommal ittam,de később egyedül is amíg eljutottam a heti 4~5 ig is.(hétfőn,vasárnap kedden nem iszok)

Főként Hell t és Burn t azok károsak

2015. ápr. 13. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
igen függő lettél, már nincs visszaút :( wiszlát élet, szia hell és burn <3
2015. ápr. 13. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont hétfőn, vasárnap és kedden nem iszol?
2015. ápr. 13. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Meg tudod állni, hogy ne igyál? Csak akkor vagy függő, ha nem bírsz ki egy napot sem nélküle.
2015. ápr. 13. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
dolgoztam egyik épitkezésen ott hallottam, hogy a tulaj egyik jó ismerőse ilyen enerigaitalokat fogyasztott, majdnem át is ment a túlvilágra, leállt a veséje mája károsodott, ugyh. egészségetekre csak hulljatok mint a legyek nem kár értetek hisz a hülyékért nem kár. :)
2015. ápr. 13. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Igen függő lettél (nem teljesen, mert nem non-stop iszod). De letudnál állni ha akarnál. Próbáld ki, hogy egyáltalán nem veszel vagy hetente 1-2-t.

Az meg hogy nagyon veszélyes,káros csak akkor igaz ha nagyon sokat iszol (naponta többet is, minden nap). Ha mondjuk minden nap vagy 1-2 naponta iszol egy dobozzal semmi bajod nem lesz tőle.

Nem a legegészségesebb dolog a világon, de alkoholnál, drognál és társainál 100x jobb. Sőt bizonyos energiaitalokban található vitaminok jót tesznek a szervezetnek.

2015. ápr. 13. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
hát az az alkohol mennyiségétől függ. mert ha ugyanennyi bort vagy sört inna, biztos, hogy jobban járna.
2015. ápr. 13. 16:18
 7/10 A kérdező kommentje:

1.azért ezeken a napokon iszok mert akkor van rá szükségem.

(A többi lájtos nap)

2.Álltalában veszek kedden négyet,vagy hármat és minden nap amit felsorútam egy,és így jó,de ahogy próbálom nem megy csak a megszokott napokon birom ki.(egyszerűen ha nem iszok akkor folyamatosan turja az agyam hogy:igyá,igyá,igyá!

2015. ápr. 13. 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és talán azért is bírom ki ezeket a napokat mert így szokta meg a szervezetem. *~*
2015. ápr. 13. 16:37
 9/10 anonim válasza:
100%
vegyél 2 literes kobrát az jobb
2015. ápr. 13. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
#9-es mondja a tutit! :)
2015. ápr. 13. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!