Sz€rintetek energiaitalfüggő lettem?
Az első ötöt egyik hawerommal ittam,de később egyedül is amíg eljutottam a heti 4~5 ig is.(hétfőn,vasárnap kedden nem iszok)
Főként Hell t és Burn t azok károsak
Igen függő lettél (nem teljesen, mert nem non-stop iszod). De letudnál állni ha akarnál. Próbáld ki, hogy egyáltalán nem veszel vagy hetente 1-2-t.
Az meg hogy nagyon veszélyes,káros csak akkor igaz ha nagyon sokat iszol (naponta többet is, minden nap). Ha mondjuk minden nap vagy 1-2 naponta iszol egy dobozzal semmi bajod nem lesz tőle.
Nem a legegészségesebb dolog a világon, de alkoholnál, drognál és társainál 100x jobb. Sőt bizonyos energiaitalokban található vitaminok jót tesznek a szervezetnek.
1.azért ezeken a napokon iszok mert akkor van rá szükségem.
(A többi lájtos nap)
2.Álltalában veszek kedden négyet,vagy hármat és minden nap amit felsorútam egy,és így jó,de ahogy próbálom nem megy csak a megszokott napokon birom ki.(egyszerűen ha nem iszok akkor folyamatosan turja az agyam hogy:igyá,igyá,igyá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!