Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Matcha készítéshez miért kell...

Matcha készítéshez miért kell a bambusz ecset (chasen)?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam kávézóban és nagyon tetszett, úgyhogy vettem itthonra matcha port. Biztosan fogok még venni, mert nagyon ízlik házilag is. :) Jelenleg tejhabosítóval készítem; először csak simán elkeverem vele a port és a vizet, majd egy picit bekapcsolom az eszközt a jobb habosításhoz. Viszont mindenhol látom a bambusz ecsetet használni, hogy az "kell" a készítéshez. Úgy jobb lesz az íze? Csak így hagyományos? Vagy miért van rá szükség?


Köszi előre is a válaszokat!



tegnap 08:47
 1/2 anonim válasza:
100%
Férjem szereti. Egy ideig tejhabosítóval készítette. Aztán vett hozzá bambusz ecsetet is. Azt mondta, az csupán hagyomány szerinte. Nem érez ízben különbséget. De szereti a mozdulatokat , hozzá tartozik neki a szertartáshoz.
tegnap 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan ugyanolyan jól fel fog oldódni mint tejhabosítóval. Az csak fenszizés meg a hagyomány
tegnap 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!