Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ázsiai kajáknál mi az a piros...

Ázsiai kajáknál mi az a piros cucc ami nem vörös áfonya de nem is datolya? És ezeket a bambusz gőz kosarakat hogyan használjam egy európai konyhában?

Figyelt kérdés

Ezt a piros termést látom levesknél, péksütéknél videókban. Kb olyan meg akkor mint egy datolya csak piros és viaszos kívül mint a vörösáfonya.



A kosarat meg hova tegyem? Pl ha egy fazék forró vízbe állítom, úgy hogy nem ér bele a vízbe az alja, és lefedem, az jó? Azt tudom papír kell bele, mint az air frierbe.



#kínai konyha #gőz kosár #bao zsemle
jan. 8. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Goji bogyó talán.
jan. 9. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Goji bogyó
jan. 9. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Vörösbab.
jan. 12. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!