Ázsiai kajáknál mi az a piros cucc ami nem vörös áfonya de nem is datolya? És ezeket a bambusz gőz kosarakat hogyan használjam egy európai konyhában?
Figyelt kérdés
Ezt a piros termést látom levesknél, péksütéknél videókban. Kb olyan meg akkor mint egy datolya csak piros és viaszos kívül mint a vörösáfonya.
A kosarat meg hova tegyem? Pl ha egy fazék forró vízbe állítom, úgy hogy nem ér bele a vízbe az alja, és lefedem, az jó? Azt tudom papír kell bele, mint az air frierbe.
jan. 8. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!