Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tönkremehet a kapszulás...

Tönkremehet a kapszulás kávéfőzőm ettől?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kapszulás kávéfőzőt ajándékba de én nem használom mert túl drága a kapszula és ráadásul a környezetszennyező viszont a sima üveges kávét szeretem, hogyha a kapszulás kávéfőzőt csak vízforralásra használnám az tönkre tenné a kávéfőzőt? Köszönöm a válaszokat előre is.

#kávé #kávéfőző #Kapszulát kávé
tegnapelőtt 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

🤦 Vegyél egy vízforralót.

Vízkő mentesíteni akkor is kell. Nespresso újrahasznosít, elviszik. A többi márkát nem tudom.

tegnapelőtt 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Add el és vegyél egy vízforralót :)
tegnapelőtt 18:20
 3/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nem megy tönkre tőle, de nálam ha nincs benne kapszula össze vissza spricceli a vizet.
tegnapelőtt 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
2es válaszolóval értek egyet.
tegnapelőtt 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Vegyél újratölthető kapszulát, ahhoz csak őrölt kávé kell. Én évek óta ilyet iszok, nagyon jó. Sok darabot lehet rendelni csomagban a netről, nem is drágán.
tegnapelőtt 22:52
 6/10 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül egy darab újratölthető kapszula?
tegnap 06:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen márka, de a Dolce gusto kapszula 5db/ csomag 1500 ft körül van.
tegnap 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:
A vízkő enni fogja akkor is, ha nem kávét főzöl,kár lenne érte, ezek drága készülékek.
tegnap 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A kapszulás kávéfőző nem forralja fel a vizet, mert a kávé amúgy sem szereti a túl forró vizet. 80-90 fok közötti vizet nyom át rajta a gép.
tegnap 09:04
 10/10 anonim ***** válasza:

" És mennyibe kerül egy darab újratölthető kapszula?"

komolyan kérdezed??? segítek:

[link]

tegnap 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!