A Salvus vízre az van ráírva, hogy napi 1-2 deci javasolt. Viszont az is rá van írva, hogy felbontás után egy hétig fogyasztható. Egy hét után csak a fele fogy el a másfél literes víznek és nincsen kisebb kiszerelés. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Salvus víz, gyógyvíztegnap 13:01
1/9 anonim válasza:
Ha két decilitert iszol pont elfogy és pár nappal az egy hét után sincs baja.
3/9 anonim válasza:
Sosem öntöttem ki egy hét után, és itt vagyok.
4/9 anonim válasza:
Kedvesem ez úgy van, hogy nem egyszemélyes termék. Ihatják tízen is akár, és akkor egy napra is kevés.
2×7=14, az majdnem 15. Na bumm, marad egy feles. Azt ne mond, hogy kettő deci olyan sok naponta.
„Fogyasztható mennyiség: főétkezések előtt 1 dl (3 dl naponta).
Hosszú távú, ivóvízként történő fogyasztása nem javasolt.”
Neked mire kell?
5/9 anonim válasza:
Én simán iszom egy hét után is, semmi gond nincs.
6/9 anonim válasza:
Szeretem azokat, akik alapnak veszik, hogy él még ott vagy tíz másik ember is a háztartásban, igyák hát meg közösen.
Én egyedül élek.
7/9 anonim válasza:
6 csak egy légbőlkapott példa volt a részéről. Így nem is csoda, hogy senki sem visel el.
8/9 anonim válasza:
Sose dobtam ki egy hét után pedig én is egyedül iszom, semmi bajom nem lett még tőle és se ízben se minőségben nem éreztem változást egy hét után. Nyugodtan idd meg ami maradt
9/9 A kérdező kommentje:
Terhességi refluxra kell, ezért örülök, hogy egyelőre segít az 1 deci is, nem szívesen innék többet, csak kíváncsi voltam, mit gondolnak erről mások.
tegnap 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!