Melyek azok a teak amik folyadekbevitel szempontjabol pozitiv, nem pedig negativ iranyba billentik a merleget?
Bármlyen tea (fekete, zöld, fehér, gyógy, gyümölcs) 0 kcl tartalmú, ha natúrban iszod. Tehát se méz, se cukor, semmi.
Az, hogy személy szerint a gyógyteát jobbnak tartom a feketénél az más.
A cukros üdítőkben sok a kcl és nem is egészséges.
Én a fehéret vagy a zöldteát ajánlanám.
Én is kalóriaszámlálásban vagyok, és üresen iszom a teát, sem édesítő, sem méz, sem semmi.
Azt tudni kell, hogy mindenképp elvesz a tea a szervezetből valamennyi vizet, tehát folyadékpótlásra nem a legjobb. Én sima ásványvízbe facsarok citromlevet. Kiváló szomjoltó és nullkalóriás.
Pedig rosszul tudod. Ha megiszol 2 liter kólát, akkor aznap nem 0 liter, hanem 2 liter folyadékot ittál.
Az más kérdés, hogy egy otthon szedett mentából készített tea nagyságrendekkel egészségesebb, mint a TESCO-kóla.
"A kóla és a kávé nem oltják a szomjat és nem hidratálnak"
Nem igaz.
A hamburger meg olyan étel, ami nem csillapítja az éhséget és nem számít bele a napi kalóriabevitelbe, nem?
LoL, agyas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!