Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy igyam meg a napi 2-3...

Hogy igyam meg a napi 2-3 folyadékot, ha nem közben nem tudok mindig elmenni WC-re?

Figyelt kérdés
Pár hete ráálltam arra, hogy napi 2-3 folyadékot megiszok. Ez ment is addig míg itthon voltam egész nap, és kb. 15 percenként mentem wc-re. De most 3-ra érek haza, és addig kb fél litert sem iszom meg, mert egyszerűen nem tudok wc-re menni, folyton úton vagyok. Délután meg nem tudom behozni a 2 literes "lemaradást."

2013. dec. 2. 15:18
 1/4 bumbi02 ***** válasza:
Nem értem igazából a dolgot. Ha tényleg 15 percenként wc-re kell menned azért, mert megiszol 2-3 (liter?) folyadékot, akkor az valami egészségügyi probléma szerintem. Másrészt, délután 3-tól este 8ig bőven lenne idő meginni 2 liter folyadékot. Én max 2-3 liter sör után járok 15 percenként wc-re, de gondolom te nem sörrel csinálod.
2013. dec. 2. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott már bajok vannak. Nálam a 2 liter olyan délután 3-ig elfogy. Naponta 4-szer megyek wc-re.
2013. dec. 2. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Mivel soha nem ittam sokat, így a szervezetemnek még "új", hogy többet iszok, ezért gyakrabban járok WC-re. Ezenkívül kicsi a hólyagom, valószínűleg :D És ezt a 2-3 litert nálam úgy kell elképzelni, hogy ott van mellettem az üveg és 2-3 percenként kortyolgatok belőle folyamatosan. Ilyenkor persze, hogy gyakrabban kell mennem WC-re, mintha egyszerre hajtanák le 2-3 dl vizet.

De napközben most van, hogy 3-4 órahosszáig nem jutok WC-re, és addig meg tuti nem bírom, ha rendesen iszok mellette.

2013. dec. 2. 21:01
 4/4 Imola Ágnes ***** válasza:
Növeld kicsit a sófogyasztást is, az segít abban, hogy ne menjen át rajtad a folyadék olyan gyorsan. lassan hozzászokik majd a szervezeted is, nyugi.
2013. dec. 3. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!