A McDonald's-ban lévő coca-colat jobban felhígítják?
Elvileg nem, mert a coca-cola szakemberei állítják be a keverési arányt, (szörp-víz-co2) nem térhetnének el az alap recepttől.
Gyakorlatilag viszont szinte minden esetben eltérnek, mert a legjobb szándék mellett se tudják pont olyanra bekeverni.
Állítgatás közben palackozottat kóstolgatnak, és azt próbálják legjobban utánozni... több kevesebb sikerrel.
És akkor erre jön még rá a mutyi.
Mikor az üzemeltető tol egy kis lóvét a beállító emberkének, hogy ugyan vegyen már visszább a sűrítményből meg a bubiból (mert nem is annyira szénsavas legtöbb helyen, bár azt nehezebb is úgy megcsinálni)
Egy ekkora cégnél, mint a meki, simán el tudom képzelni akár azt is hogy ott központilag van úgy szabályozva, az egész világon, (vagy régiónként akár) hogy olcsóbb legyen nekik előállítani.
Valószínűleg nem a helyi üzletvezetőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!