Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Karibi napfény koktél a...

Karibi napfény koktél a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Kóstolta már vki? Mi van benne? Mennyibe kerül?

2013. júl. 17. 12:24
 1/7 anonim válasza:
0%
google ba másold be a szövegedet és kidobja!
2013. júl. 17. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:

talán furán hangzik, de van, aki csak akkor ír ki ide kérdést, ha máshol nem találta meg a keresett infót. :(

természetesen kerestem google-ban, de a meki oldalán semmi nincs erről, csak a koktél képe, árak ott nincsenek, ill. az sem derülhet ki onnan, kinek mi a véleménye róla.

na de "A válaszíró 22%-ban hasznos válaszokat ad"

szóval: vkinek vmi TAPASZTALAT?

2013. júl. 17. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
2 fajta koktél van ugye? Mindkettőt kóstoltam, nem tudom melyiknek mi a neve, az egyik pirosas, a másik zöldes. De plakáton van kép és alatta a név is, szóval majd tudni fogod...tehát a pirosas a multivitamin ízű szerintem, és erőteljesen érződik, hogy kókuszos (szerintem erre gondolsz), a másik pedig sokkal finomabb, az szerintem sárgadinnyés. Igazából mindkettő elég édes, főleg a multis, de finomak :)
2013. júl. 18. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:

A McCafé-ban lehet kapni. 2 koktél van, alkoholmentesek. Az egyik neve Jégvirág tea, a másik Karibi Napfény.

Még nem kóstoltam! Nem tudom mi van benne és sajnos árat sem tudok írni!

2013. júl. 19. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kóstolni még nem kóstoltam, de a plakátját láttam, és úgy rémlik, a Jégvirág tea 400, a Karibi pedig 500 Ft-ba került.
2013. júl. 19. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármótoknak, ment a zöld kéz! :)
2013. júl. 22. 10:26
 7/7 anonim válasza:

a Karibi napfény árai:

0,3L390Ft 0,4L 490Ft

Szerintem nagyon finom a karibi napfény ha tehetném egész nyáron azt innám :D

2013. aug. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!