A zöld teának az édesítőszer is "árt"?
Figyelt kérdés
sziasztok, tény hogy kínából kiindulva elég rég hagyomány a teaivás, most én is vettem egy zöld teát ismét, nem fogyókúra vagy zsírégetés miatt, egyszerűen az egészségesebb életmód kialakítása miatt, összességében pozitív dolgokat olvasni róla, emiatt naponta max 1 vagy 2 csészével iszom, már kicsit utánanézelődtem itt is , (tudom ezt az oldalt nem lehet igazán komolyan venni) itt is ellenjavallott volt báriféle ízesítés merthogy a cukor xy hatóanyagot kivon a teából, kérdésem hogy édesítőszerrel is ugyanez a helyzet? vagy mindegy, mert önmagában is káros cucc szóval felesleges? én úgy érzem még ha placebó hatást is vált ki, én beépítem az étrendembe a teát ebben a minimális mennyiségben, ártani biztos nem fog, és hátha tapasztalom még hosszútávon valami pozitív hatását is2014. júl. 4. 22:52
1/3 anonim válasza:
Az édesítő szer nem egy túl egészséges dolog, úgyhogy szerintem hanyagold.
Amúgy milyen zöld teát vettél? A filteres és a rendes szálas között ég és föld a különbség, úgyhogy az ilyenekre is figyelj.:)
2/3 A kérdező kommentje:
igen erről is tudok, és olvastam hogy a filteres gyengébb minőség, egyelőre még filterest, nem volt dolgom szálassal
2014. júl. 4. 23:04
3/3 anonim válasza:
Ha szálas teát veszel, akkor nem is fog hiányozni az édes íz annyira, mert a teának bőven elég intenzív és jó íze van. De édesítőszerrel ne tedd tönkre. Egyél hozzá mazsolát, esetleg tegyél bele egy kevés mézet, ha mindenképp édesíteni szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!