Mennyit veszíthetek a súlyomból, ha 5 napon át csak vizet és édesítőszer mentes zöld/csalán/csipkebogyó teát iszom?
5-6 kgt.
Többet nem írok, ha érdekel, hogy milyen hatásai lehetnek egy léböjtkúrának, majd utána olvasol.. :)
Én nem a kérdésre fogok válaszolni, és sejtem, hogy le is fognak pontozni, de már az is elég számomra, ha elolvasod: Bujtor István is azért került kómába, mert léböjtkúrát csinált. Korábban is voltak hasonló problémái, de csak azért is csinálta, rosszul lett, és hetek óta nem tudják felébreszteni, összeszakadt a keringési rendszere.
Enni kell....
Egyetértek az előttem szólóval.
Tuti veszítenél a súlyodból. Hogy pontosan mennyit, azt ember meg nem mondja, mert nem vagyunk egyformák. Mindenkinek a szervezete másként reagál. Pl az sem mindegy, hogy most eleve sovány vagy, vagy normál alkatú, esetleg túlsúlyos. De az biztos, hogy mivel a szervezeted átállna "tartalék üzemmódra", ezért a súlyveszteség csak pár napig tartana. Ugyanis a 6. naptól amikor elkezdesz majd megint enni, akkor szépen az összes visszajön.
Tudod miért? Mert a testünk sejtjei azt tapasztalják, hogy 5 napig éheztek, most végre kaptak táplálékot, nosza raktározzuk el, hátha lesznek megint ínséges napok.
Arról nem is beszélve, hogy mivel 5 napig nem viszel be semmi szénhidrátot a szervezetedbe, még a vércukrod is szépen leesik, aztán Te meg összeesel.
Én nem javaslom.
én kiszámoltam és pontosan 2,74526241256366256kg jön ki
az evés megtagadása nem diéta, hanem egészségtelen táplálkozás. A diéta alatt nem szenvedni kell, hanem ugyanolyan jókat enni, csak ésszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!