Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ittam eredeti zöld teát, és...

Ittam eredeti zöld teát, és olyan mintha lett volna benne valami, mert olyan "furcsán" érzem magam?

Figyelt kérdés
az eredeti zöld tea alatt azt értsétek, hogy nem filteres, hanem olyan amiben az őrlemény van és te adagolod be a vízbe és aztán leszűröd, megittam kb fél litert és most olyan kellemesen furcsán érzem magam, mintha vmi soft drog lett volna benne:D

2014. máj. 31. 17:16
 1/5 Phoney ***** válasza:

Nagyobb adag koffeintől furcsán érezheti magát az ember.

Igazából minden pszichoaktív szerre jellemző, hogy ha a fogyasztónak különleges elvárásai vannak (pl. mert számára különleges teát vagy alkoholt fogyaszt), akkor a szokásostól esetleg másképp éli meg a hatásukat, akkor is, ha nem fogyasztott különösen sokat. (Erre a legjobb példa, mikor egyesek elhiszik, hogy a a mezcal vagy az abszint hallucinogén, ezért „nagyon furcsán” élik meg az alkohol hatását.)

2014. máj. 31. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
de én nem beszéltem be magamnak hogy ennek a teának különleges hatásai vannak
2014. máj. 31. 20:04
 3/5 Phoney ***** válasza:
Ehhez nem szükséges bebeszélni magadnak. De az is lehet, hogy egyszerűen csak több teafüvet használtál a megszokottnál.
2014. máj. 31. 20:40
 4/5 anonim válasza:
Valóban, azok, akik nem gyakran élnek tudatmódosítókkal, hajlamosak "felfújni" egy egy ilyen alkalmat, hiszen ez ritka számukra. Egy jó adag erős zöld tea hatása is lehet ilyen. Ha nem is nagyon, de beérzed, érzed, hogy ez most egy kicsit más. És ha észrevetted, már bele is lovalod magad (amivel persze nincs semmi gond). Legalábbis szerintem ez a helyzet. Persze nyilván személyfüggő, hogy ki mennyire érzékeny az ilyesmire.
2014. jún. 2. 00:09
 5/5 cli_hlt ***** válasza:
100%
"Csak" koffein, a leggyakrabban fogyasztott drog a világon.
2014. jún. 2. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!