Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Multivitamin italok is annyira...

Multivitamin italok is annyira egészségtelenek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha tanultál volna egy minimális szövegértést, akkor nem írtad volna le ezt a kommentet. Ráadásul ha az említett hatalmas biokémiai tudásod nem csak az iskolában tanított ezerszer megcáfolt korszerűtlen bullshitekig terjedne, talán nem kellene veled leállnom vitatkozni.

Ezelőtt leszögeztem, hogy hülyén fogalmaztam. Hajnali háromkor írtam tanulás után, nem tehetek róla. Az előző kommentem arról szólt, hogy pontosítottam. Elmondtam, hogy "cukor" alatt kristálycukrot értek. Igen, én is viszek be cukrot, csak máshonnan, és másfélét.

Az idegrendszeres dumát hagyjad. Mint tudjuk, minden szénhidrát egyszerű cukorrá alakul hogy a szervezet hasznosítani tudja, tehát az idegrendszernek nem lesz baja ha nem eszel kristálycukrot. Igen, a kristálycukor 50%-ban gyümölcscukor, bárvó, vell dán, gúd dzsáb. A probléma a másik ötven százalékkal van. Miféle érv az, hogy azért nem szar valami, mert az egyik fele jó? Másrészt meg leírtam: a különbség abban az inzulinválaszban van, amit az egyik kivált, a másik meg nem, és ez marhára nem mindegy. Ezen dől el hogy egészséges-e, vagy nem.

A zsíros mondatomat is félreértetted(gondolom direkt). Azt írtam, az energiabevitelt lehet megoldani vele, nem a teljes körű táplálkozás. Azt meg sem bírod csinálni, hogy nem eszel szénhidrátot. Az mindenben van, még a húsban is, úgy hívják, glikogén. Te tulajdonképpen arról magyarázol, hogy ha nem lapátolok magamba cukrot, nem fog működni az idegrendszerem. Pedig mindenképp beviszed az idegrendszerednek kellő szénhidrátot, még ha húson meg vízen élsz, akkor is. Az hogy szükség van arra hogy cukros üdítőt igyál, baromság.

" általános energiaforrás lévén hizlalni is tud"

Ez sem pontos. Nem azért hízlal mert energiaforrás, hanem mert szar energiaforrás. A magas glikémiás index miatt esélyed nincs hosszútávon energiaként felhasználni, mindenképpen zsírba megy. Egyébként is, attól hogy valami általános energiaforrás, még nem fog hízlalni. Vannak ketogén diéták is, amik magas zsírbevitelre építenek szénhidrátcsökkentés mellett, és láss csodát, még fogysz is tőle. Persze hízhatsz is, csak elég nehéz annyit enni, hogy túl sok legyen.

2014. jún. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!