Szeretnék multivitaminos készítményt venni. Tippek? Eddig Hohes C-t és Happy Day-t vettem, illetve próbáltam ki, más ilyensfajta lótyit nem nagyon láttam még a boltban. Ezeke mennyire számítanak jónak ilyen téren?
ezek csak cukros löttyök, több ártalmas van bennük, mint egészséges
inkább vegyél rendes gyümölcsöt és csinálj abból
nem azt mondom, hogy ne vegyél ilyeneket, néha én is szoktam, csak ne gyakran, mert az már nem jó
Hát nekem a bőröm eléggé ramaty mostanság, mivel sokat ülök gép előtt egyrészt tanulmány és hobbi miatt is. Szerintem kevés vitamint fogyasztottam eddig és most döntöttem úgy, hogy többet teszek az egészségemért. Sok édességet ettem és sós vackokat rágcsáltam, emellett enrgiaitalt is ittam rendszeresen. Most kezdek leszokni ezekről, amíg nem késő.
Köszi a tippeket.
Helló! Ha C-vitamint is szeretnél szedni akkor liposzómás c vitamint érdemes venni, annyi a lényege hogy maga a vitamin 1 "burokban" van , ezért nem oldódik fel azonnal a gyomrodban, sokkal hatásosabb.
itt 1 a sok közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!