Hogyan szokhatok le a Colárol?
Figyelt kérdés
Rászoktam majdnem egy éve a Colára ..nem a Coca colára hanem a Cba 99 Ft kolára..van mikor napokig nem veszek..De aztán megkivánom és elgyengülök és egészbap iszom..Ha iszok akkor napi 2 liter le megy..Most majdnem 4 liter ment le..Amikor iszom érzem hogy annnyira finom és hogy minden rendben van és megnyugszok tőle..igazábol nem akarok annyira leszokni rola mert olyan finom és mindekinek van valami káros szenvedélye amugy sem vagyunk tökéletsek de ha látom h puffaf a hasam tőle akkor nagyon ideges leszek magamra..... Egy kola szerető 22 éves nő2014. máj. 22. 00:20
11/11 anonim válasza:
én szerintem ugy hogy naponta 1 pohár kólát igyál. utána igyal pl tiszta vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!