Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti szoktátok tejjel inni a teát?

Ti szoktátok tejjel inni a teát?

Figyelt kérdés
Vagy tejszínnel?

2013. okt. 6. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megkóstoltam már tejjel, érdekes íze volt :) Azóta nem próbáltam, de amúgy sem vagyok egy nagy tea fogyasztó.
2013. okt. 6. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ittam már,nem ízlett.

Nekem a retró,menzás tea a kedvencem.:)

2013. okt. 6. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos fekete teákat nagyon szeretek tejjel inni!! A gyümölcsösbe nem raktam még soha, szerintem az nem való bele.
2013. okt. 6. 13:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én mostanában kóstoltam csak először, mert hirtelen rájöttem, hogy ez a magyaronál mennyire nem divat, de a válaszokból úgy tűnik, mégis sokan szeretik:) Szerintem is finom volt, egy mogyorós rooibost csináltam meg így, meg egy sima liptont. Azért a citromos "menzatea" még mindig jobban bejön :D, de így is ízlett, különleges.

Pálinkás teát még nem ittam, de majd a forgalmi vizsga előtt kipróbálom, hogy ne izguljak annyira :D

2013. okt. 6. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
a fekete teát főként tejjel szoktam, szerintem úgy a legjobb =)
2013. okt. 12. 19:29
 16/16 anonim válasza:
Nagyon kevés tejet raknak bele az angolok is. Úgymond sóhintásnyit. Nem is lehet nagyon érezni a tejet csak egy kicsit megédesíti.
2013. okt. 27. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!