Mennyit szoktatok enni inni ha elmenetek az aréna plza vip moziba? Mi volt a maximum hány ücsi popcorn stb?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 23:22
1/2 anonim válasza:
Én általában 1 popcornt, 2 pogit,meg 2 pohár bort szoktam fogyasztani.
De sokan 2-3 popcornnal, meg nachossal, meg 3-4 uditovel mennek be, meg a kezukbe se fer el, ezert tobbszor fordulnak :D vicces...
2/2 anonim válasza:
Mi is mindig többször fordulunk. Két nachost és egy kis popcornt szoktam bevinni, a barátom pedig négy nachost. Hat pohár citromos liptont iszunk, előtte meg csak pogácsát eszünk a hidegtálakról. Többnyire mindent megeszünk, amit beviszünk, de volt már olyan, hogy alig nyúltunk valamihez. Azért megyünk oda és fizetünk ennyit, hogy annyit és azt együnk, amennyit és amit akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!