Dél körül, ebéd után, vagy délután iszom általában egyet, de nem minden nap. Változó, hogy milyet.
Nescafét csak és kizárólag forró tejjel, vizet nem teszek hozzá, és megvárom, hogy teljesen kihűljön, aztán hűtőbe rakom (ezt előre el szoktam készíteni 1 litert, be a hűtőbe, és akkor iszok minden nap 2-3 dl-t belőle).
Ha főzős kávé, akkor fele lefőzött, fele hideg tej, és így iszom langyosan, félig hidegen, esetleg várok, hogy hűljön.
Bátyáméknak nagyon szuper kis mindentudó kávégépük van, szemes kávéból készíti, na az nagyon finom, ha náluk vagyok, akkor egy feles tejes, vagy egy cappuccino.
Itthon szoktam még cappuccinot, illetve házi forró csokit, ezeket csak forrón szeretem, szintén tejjel.
Nem iszom minden nap, általában hétvégén, és hétköznap 1-2-3 napon, heti 3-5 alkalommal. Nem azért, hogy felébredjek, szoktam néha este 10-11 körül is, abszolút semmi hatása nincs rám ilyen szempontból. Csak az íze miatt. A kávéba néha olvasztok pár kocka csokit is, bár ezt ritkán. Kedvenc kávémárkám egyelőre nincs, bár a Davidoff az ízlett :)
Jó neked,én nem tudok lemondani a reggeli kávémról.
Forró csokiba is van elég kalória hogy energiát adjon neked,gondolom ez segít így.
11-es vagyok.
én is évek óta kávézom, de volt egy pár olyan időszak, amikor egyáltalán nem ittam kávét hónapokig. helyette zöld teát ittam, és nekem sem volt rosszabb se a közérzetem, se nem voltam álmosabb.
épp valamelyik nap gondoltam arra, hogy ismét áttérek a zöld teára.
akkor egyáltalán nem hiányzott a kávé, igaz a zöld teában is sok a koffein.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!