Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Frei Kávé az nem valami...

A Frei Kávé az nem valami ilyen puccos sznob dolog?

Figyelt kérdés

Ajándékként jutottam hozzá egy ilyen ízesített Frei őrölt kávéhoz. Ami meglepődtem hogy a 200G-os kiszerelés kb egy 250G-os Tchibo Family árába van, szóval még csak nem is drága.

Viszont az első kóstolás...

Nem raktam bele tejet, gondoltam, a kávé ízére vagyok kíváncsi nem a benne lévő tejre, bár mint utólag kiderült ezt tejjel, cukorral kell fogyasztani.

Na tej nélkül kb nyomokban sem éreztem semmi kávéízt rajta, csak azt a brutálisan erős gejl mű aroma ízt, amivel be van ízesítve. Mintha valami kellemetlen légfrissítő vagy illatosító levét inná az ember. Ez a nagy Frei Kávé a mitől úgy el kell ájulni?

ma 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Az ízesített kávénak pont ez a lényege, hogy a fő íz nem a kávé. Ha nem ízlik, add oda valakinek.

Én amúgy az almás-fahéjas változatát kimondottan szeretem.

ma 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként se sznob dolog, de a leírtak alapján végképp nem az, szóval számomra rejtély, hogyan született ez a kérdés.
ma 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
Na. Most, hogy az ízlésedet világgá kiabáltad úgy, mintha szentírás lenne, menj és pihenj egyet.
ma 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!