Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Starbucks és a Hard Rock...

A Starbucks és a Hard Rock Cafe miért számít sznob étteremnek?

Figyelt kérdés
Hallottam sok beszólást, hogy aki ezekbe megy az sznob és erre épít az étterem is.

2015. márc. 4. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nem tudom, hogy sznob-e. De mindenesetre Magyarországon nyugati árakkal dolgoznak. Gondolom ezért mondhatják.
2015. márc. 4. 19:04
 2/5 anonim válasza:
57%
Nagyon drágák egyesek szerint és akkor ha valaki odajár annak ˝nagyon-sok-a-pénze˝ és aki megteheti az már sznob és nagyképű. Ennyi. Én és a családom is járunk oda,én is kaptam egy-két ilyen megjegyzést mert van egy Hard Rockos pólóm és a szúvenírek is nagyon drágák.... Stb....
2015. márc. 4. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Mert rengetegen a név miatt járnak oda.

Vannak sokkal jobb helyek, sokkal jobb áron.

2015. márc. 5. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert draga (£5-6 egy kaveert, nanemar!) es semmi ize a kavejuknak de ha nem oda szervezed a talalkozodat a heverokkal akkor mar nem is vagy meno :(
2015. júl. 30. 11:50
 5/5 anonim válasza:

A Hard Rock Cafét nem ismerem, de a Starbucks szerintem nem sznob hely, egyszerűen csak drága. Egyébként ugyanolyan, mint a McDonalds, a Burger King, a Pizza Hut vagy más amerikai gyorsétteremláncok. Amit árulnak, nem feltétlenül jobb, mint egy kisebb gyorskajálda terméke, sőt, de attól még nem hiszem, hogy ördögtől való néha ezekbe menni, ha épp ahhoz van kedve (és pénze) az embernek. Ha valakinek több pénze van, és gyakran jár ilyen helyekre, az szerintem még nem sznob.

A sznob étterem ismertetőjelei a modern, trendi (=ízlésficamos) dizájn, a fura alakú, túl fehér tányérok és a kínkeservvel kiagyalt ételkülönlegességek, amiknél fontos, hogy különlegesnek is hangozzanak, és amik persze két falatnál többet nem tesznek ki a tányéron. Na, az ilyen helyeket le kéne dózerolni, és vendéglőt, kocsmát, büfét, gyorskajáldát, szóval bármi értelmesebbet nyitni helyette.

2015. nov. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!