Az EU-s csatlakozásunkig egy monarchia korabeli szabvány írta le mi számít ásványvíznek. E szerint csak ivóvíz.
Az EU-s szabvány szerint már ásványvíz. Itthon sokkal jobb minőségű vizek találhatók.
Az említett víz egy "sima" hidrogén karbonátos azaz földes-meszes víz. Százával vannak itthon ilyen vizek.
Bővebb infót a hazai vizekről a Magyar Balneológiai Tásulat tud adni.
2018. febr. 26. 18:59
2/20 anonim válasza:
Nem tudom miért lenne valaki sznob valaki azért, mert egy ízesített vizet iszik. Ritkán én is szoktam inni, szerintem nagyon finom, de az ára tényleg nem a legjobb, de párszor kibírja az ember, ha megkívánja, szerintem!
2018. febr. 26. 19:09
3/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon drága, én még sose vettem, de őszintén szólva senkit nem is láttam még ilyet inni, szóval nem tudom, pontosan kik isszák... Az árából ítélve azért én nem lepődnék meg, ha sznobok innák... :D Olyasmi lehet, mint a Starbucks-os kávé :D
2018. febr. 26. 19:12
4/20 anonim válasza:
Gondolkodjunk: kik adnak többször annyit valamiért, amit sokkal csolóbbért is megkaphatnának ugyanabban a minőségben? A sznobok.
Nyilván vannak, akik szeretik és azért veszik, de a döntő többség sznobériából veszi.
2018. febr. 26. 19:16
5/20 anonim válasza:
“Gondolkodjunk: kik adnak többször annyit valamiért, amit sokkal csolóbbért is megkaphatnának ugyanabban a minőségben? A sznobok.”
Nem. A gazdagok. És kiknek fáj ez és miért? Miért aggatunk jelzőket valakire, mert a saját pénzét költi? Milyen alapon ítélünk meg egy embert az anyagi helyzete alapján?
2018. febr. 26. 19:18
6/20 anonim válasza:
#5: Nem a gazdagok, hanem a sznobok, jól mondta az előző, vagy te nem ismered a különbséget. Nem minden gazdag vesz túlárazott terméket.
2018. febr. 26. 19:38
7/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel ki milyen ásványvizet iszik ,nem figyelem sehol sem aki azt szereti igya .
Azt hogy itt szidják nem mérvado .
2018. febr. 27. 05:08
8/20 anonim válasza:
Nem igényel sznobériát. Ha keres az ember mondjuk havi 300-nál többet, amit akármelyik épkézláb budapesti értelmiségi képes megkeresni, akkor pont mindegy, hogy veszel-e egy 400Ft-os vizet minden második nap, mert nem a villanyszámládat költöd rá. Nekem a Vöslauer az annyi, hogyha meglátom szomjasan a kávézóban, akkot néha kikapom a hűtőből.
2018. febr. 27. 08:13
9/20 anonim válasza:
Én nem ismerem. De most komolyan egy 400 forintos víz miatt írtok ilyeneket? Azt hittem a kommentek alapján hogy több ezer forintos.
2018. febr. 27. 08:28
10/20 anonim válasza:
“#5: Nem a gazdagok, hanem a sznobok, jól mondta az előző, vagy te nem ismered a különbséget. Nem minden gazdag vesz túlárazott terméket.”
Túlárazott neked. Akinek van rá pénze, annak semmi sem túlárazott. Viszont ez az acsarkodás és sznobozás nagyon proli dolog. Na, ez hogy tetszik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!