Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek a Vöslauer egy...

Szerintetek a Vöslauer egy sznob víz?

Figyelt kérdés
Sok embert láttam itt szidni a Vöslauer ízesített vizeket, mert elvileg drágák meg nem is jók.

2018. febr. 26. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat:

A sznob és a gazdag nem ugyanaz.

A gazdag az gazdag és azt iszik amit megkíván, attól sem több, sem kevesebb nem lesz a vagyona.

Ellenben a sznob:

Úrit játszó, magasabb rangú, színvonalú, előkelőbb, híresebb emberek szokásait majmoló kispolgár, aki azért viselkedik így, mert olyannak akar látszani, mint azok.

(Lásd:Wikiszótár)

2018. febr. 27. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miert, mennyivel rosszabb venni 399 forintert egy izesitett vizet, mint 279 forintert egy fel liter coca-colat?! Az arbeli kulonbseg elhanyagolhato, a Voslauer vizeket pedig jobban szeretem, mint a Coca-Colat ami utan gumszeruve valik a nyal a szamban. Es komolyan rohejes, hogy a 400 forintos udito miatt kiirnak ilyen kerdeseket meg amilyen valaszok jonnek ra, emberek, nem segelyen kene elni.
2018. febr. 27. 12:45
 13/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, de nekem van egy harmadik indokom:

A palack miatt veszem! Mindig van nálam 0,75 l-es víz, ha megyek csak úgy az utcára, utazok, edzőterembe... nekem ez az optimális vízmennyiség. 1l-es más sok, és nem tudom egy kisebb táskába beletenni. A 0,5 l-est meg egy hajtásra kiiszom.

Persze vannak már más vizek is ezzel a mérettel, de nekem az üveg alakja miatt is ez a legkényelmesebb fogású.

Nekem mindig van egy 0,75-ös Vöslauer palack itthon, hogy bármikor föltankolhassak vízzel.

2018. febr. 28. 00:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Utálom,főleg az epres-borsos kombót.Az üvege tényleg szuper!
2018. febr. 28. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Én nagyon szeretem, 10 éve már biztos iszom.

Nem az utcán szoktam inni :)

Az ára nekem nem gond, lehet ezért tartják sznob víznek. De akkor a baby márkájú is sznob víz... gondolom. :DD

Ezzel azok foglalkoznak szerintem hogy sznob víz e vagy sem, akiknek a pénz körül forog az életük és az irigység érzése sem idegen tőle. Máskülönben kit érdekel ki vesz ilyet? :DD

2018. febr. 28. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Ja és pont az epres a kedvencem ;))
2018. febr. 28. 16:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. márc. 1. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is kissé sznobság. Mert mint ásványvíz nem a legjobb - a beltartalmát tekintve.

Én az ásványvizeknek az ásványi anyag-/ nyomelem-tartalmát nézem, az alapján választok, h. melyikben van több magnézium v. vas.

Az ízesített vizekkel az a gondom, h. többnyire mesterséges aroma van bennük. Nekünk itthon terem citromfű, menta, a közeli parkban bodza(virág), nyaranta azzal + citrommal/ lime-mal, esetleg naranccsal v. eperrel ízesítem sk. a vizeket.

Bár megtehetném, h. Vöslauert veszek, inkább a minőségre megyek. (kipróbáltam már egyébként, nem dobtam tőle hátast...)

2018. márc. 22. 16:33
 19/20 anonim válasza:
Mi nem vagyunk gazdagok, de ha megkívánom akkor veszek valamilyet és megiszom. Miért szeretem? 1. Nincs tele cukorral, frissítő, nem fogok tőle gurulni. 2. Nekem ízlik. 3. Ez oltja is a szomjad nem mint a cocacola
2018. aug. 13. 16:13
 20/20 anonim válasza:
100%

:))) a Vöslauer számomra csak egy ízesített víz. Nagyon ritkán veszem,de nagyon szeretem. Hogy miért?

Utálom a cukros,szénsavas üdítőket. Ebben van mind kettő, viszont nagyon kevés! Tovább szoktam vizezni, mert néha ez a kevés is sok.

Normális gyümölcslével van ízesítve (nem 0.1%,hanem 2-3)

Az ár/érték aránya szerintem jó. (Mobdjuk ha naponta venném,lehet nem így gondolnám,mindegy)

A kiszerelése pedig az olyanoknak jó,mint én: itthon 1-2nap alatt elkortyolgatni tökéletes.

Múltkor a mozira ilyet vettem (automatában,450 volt,boltban 110-el kevesebb)

És kb 2-3kortyot ittam. Másnap estére is volt.

Szeretem,de nagyob ritkán,havi 2-3szor. Nem vagyok gazdag,se sznob. Ez van

2018. okt. 3. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!