Szerintetek a Vöslauer egy sznob víz?
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat:
A sznob és a gazdag nem ugyanaz.
A gazdag az gazdag és azt iszik amit megkíván, attól sem több, sem kevesebb nem lesz a vagyona.
Ellenben a sznob:
Úrit játszó, magasabb rangú, színvonalú, előkelőbb, híresebb emberek szokásait majmoló kispolgár, aki azért viselkedik így, mert olyannak akar látszani, mint azok.
(Lásd:Wikiszótár)
Azt nem tudom, de nekem van egy harmadik indokom:
A palack miatt veszem! Mindig van nálam 0,75 l-es víz, ha megyek csak úgy az utcára, utazok, edzőterembe... nekem ez az optimális vízmennyiség. 1l-es más sok, és nem tudom egy kisebb táskába beletenni. A 0,5 l-est meg egy hajtásra kiiszom.
Persze vannak már más vizek is ezzel a mérettel, de nekem az üveg alakja miatt is ez a legkényelmesebb fogású.
Nekem mindig van egy 0,75-ös Vöslauer palack itthon, hogy bármikor föltankolhassak vízzel.
Én nagyon szeretem, 10 éve már biztos iszom.
Nem az utcán szoktam inni :)
Az ára nekem nem gond, lehet ezért tartják sznob víznek. De akkor a baby márkájú is sznob víz... gondolom. :DD
Ezzel azok foglalkoznak szerintem hogy sznob víz e vagy sem, akiknek a pénz körül forog az életük és az irigység érzése sem idegen tőle. Máskülönben kit érdekel ki vesz ilyet? :DD
Szerintem is kissé sznobság. Mert mint ásványvíz nem a legjobb - a beltartalmát tekintve.
Én az ásványvizeknek az ásványi anyag-/ nyomelem-tartalmát nézem, az alapján választok, h. melyikben van több magnézium v. vas.
Az ízesített vizekkel az a gondom, h. többnyire mesterséges aroma van bennük. Nekünk itthon terem citromfű, menta, a közeli parkban bodza(virág), nyaranta azzal + citrommal/ lime-mal, esetleg naranccsal v. eperrel ízesítem sk. a vizeket.
Bár megtehetném, h. Vöslauert veszek, inkább a minőségre megyek. (kipróbáltam már egyébként, nem dobtam tőle hátast...)
:))) a Vöslauer számomra csak egy ízesített víz. Nagyon ritkán veszem,de nagyon szeretem. Hogy miért?
Utálom a cukros,szénsavas üdítőket. Ebben van mind kettő, viszont nagyon kevés! Tovább szoktam vizezni, mert néha ez a kevés is sok.
Normális gyümölcslével van ízesítve (nem 0.1%,hanem 2-3)
Az ár/érték aránya szerintem jó. (Mobdjuk ha naponta venném,lehet nem így gondolnám,mindegy)
A kiszerelése pedig az olyanoknak jó,mint én: itthon 1-2nap alatt elkortyolgatni tökéletes.
Múltkor a mozira ilyet vettem (automatában,450 volt,boltban 110-el kevesebb)
És kb 2-3kortyot ittam. Másnap estére is volt.
Szeretem,de nagyob ritkán,havi 2-3szor. Nem vagyok gazdag,se sznob. Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!