Szódagép tulajdonosok, egy co2 palackból hány liter valóban erős normális szóda hozható ki?
Egy hagyományos szódás üveg töltése teljesen más módon történik, és palack végig zárt. A szénsav nem stabil, nyitott edényből a gáz könnyen el tud szökni. Márpedig ezekből a palackokból csak a kupak levételével tudsz tölteni.
A 60 liter teljesen reális, több csak akkor, ha nem a maximumra töltöd. Én mindig „brekegésig” nyomom, amit a túlnyomástól védő szelep okoz. Régi a készülék, és az 1, 2, 3 nyomást nem tudtam soha értelmezni. Ha új a patron, egy fél másodperc után már kifúj a szelep. Csak a vége felé van, hogy hosszabban vagy többször kell nyomni. Az újabbakról nincs tapasztalatom.
4. A kérdező arra kíváncsi, mennyi jön ki TÉNYLEGESEN, tapasztalatunk szerint. Te beírtad a hivatalosat, ami a kérdésben is szerepel.
Én sem húzom, de 80 biztosan nem. Amikor megvettem, akkor viszont kíváncsiságból valóban húztam a vonalakat.
60 liternyi sosem jön ki (60-as a patron), de 45-50 igen.
Kb 10-11 naponta cserélünk patront és naponta kb. 5 üveg víz fogy el nálunk (kétszemélyes háztartás).
Nyilván attól is függ, hányszor nyomod, a vőlegényem szrásig, nekem kettő nyomás után elég szénsavas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!