Mikrovállalkozásnak dolgozom. 2 vezető/tulajdonos van. Folyamatosan politizálnak, hangosan nyomják a véleményüket egymás között, mindenki hallja. Attól eltekintve, hogy nem értek velük egyet, ez normális? Illendő egy munkahelyen az ilyen?
Munkatársak közt, akárhol dolgoztam életem során, 1-2 olyan mondatból úgyis kiderül, ki hova "tartozik", mégsem politizáltunk.
Azt gondolom, egy munkahelyen ezt nem kellene.
Rosszul látom?
Köszönöm a válaszokat.
Értem, köszönöm a választ.
Tényleg meglepő számomra, ilyen helyen még nem dolgoztam, ahol ezt ilyen szinten hangoztatja bárki, akár gyűlölködésig.
Nyilván nem érdekel a véleményük, csak abszolút szokatlan.
Kérdező
Ők egymással beszélnek arról ami őket érdekli. Nem neked nyomják, nem akarnak téged átnevelni vagy más politikai oldalhoz vonzani, egyáltalán nem foglalkoznak veled közben.
Ez pont olyan, mint amikor 2 csaj állandóan a fodrászról meg a pasijuk rossz szokásairól beszél úgy, hogy mások is kénytelenek hallgatni, avgy amikor 2 focidrukker állandóan a focimeccsekről beszél a munka közben és te hallod.
Nem neked mondják és szólás meg véleményszabadság van. Ha neked nem tetszik a véleményük akkor elkönyveled hogy mást gondolnak, mint te és ennyi. Mintha más lenne a kedvenc focicsapatuk vagy egy másik sportágnak drukkolnának.
Ha túl hangosak és ez zavar téged a munkádban akkor megkérheted őket, hogy beszélgessenek máshol vagy legyenek kicsit halkabbak és ennyi.
#5 Ahol csak pár ember dolgozik.
Hivatalos meghatározás. 10 fő alatti létszám és alacsony éves forgalom, maximum 2 millió euro.
#4 Ez jogos, abszolút véleményszabadság van, mindeközben diktatúra ugye.
És igazad van, valóban nem nekem, illetve a többi kollégának mondják, hanem egymás között - hangosan, jól hallhatóan,jó sűrűn megismételve.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy másképp kommunálunk barátok közt és kollégák közt.
Értem, a válaszokból, elfogadom ezt és ennyi.
Pusztán nem találkoztam még hasonlóval, holott nem az első munkahelyem, kíváncsi voltam a tapasztalatokra, hogy ez más, kis létszámú cégnél is így megy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!