Mikrovállalkozásnak dolgozom. 2 vezető/tulajdonos van. Folyamatosan politizálnak, hangosan nyomják a véleményüket egymás között, mindenki hallja. Attól eltekintve, hogy nem értek velük egyet, ez normális? Illendő egy munkahelyen az ilyen?
Munkatársak közt, akárhol dolgoztam életem során, 1-2 olyan mondatból úgyis kiderül, ki hova "tartozik", mégsem politizáltunk.
Azt gondolom, egy munkahelyen ezt nem kellene.
Rosszul látom?
Köszönöm a válaszokat.
#8 Nekem az egyik főnököm volt olyan, hogy mindig nagyon hangosan és mocskos módon szidta a kormányt és azt is elvárta, hogy mások is így gondolják, nem lehetett neki ellentmondani még akkor sem ha teljes butaságot mondott vagy amikor a kormány egy döntése miatt éppen visszakapott egy rakat pénzt ő maga.
Az, ha csak beszélnek melletted a saját dolgaikról azzal nincs gond, tehetik. Ha elvárnák, hogy te is úgy vélekedj, mint ők - ahogy nálunk - az már gond. de azzal se tehetnél semmit amíg nem fenyeget meg vagy nem okoz neked valami kárt csak mert nem értesz egyet vele politikailag.
#12 Abszolút hasonló a helyzet.
#13 Köszönöm, leírtad a lényeget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!