Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikrovállalkozásnak dolgozom....

Mikrovállalkozásnak dolgozom. 2 vezető/tulajdonos van. Folyamatosan politizálnak, hangosan nyomják a véleményüket egymás között, mindenki hallja. Attól eltekintve, hogy nem értek velük egyet, ez normális? Illendő egy munkahelyen az ilyen?

Figyelt kérdés

Munkatársak közt, akárhol dolgoztam életem során, 1-2 olyan mondatból úgyis kiderül, ki hova "tartozik", mégsem politizáltunk.

Azt gondolom, egy munkahelyen ezt nem kellene.

Rosszul látom?

Köszönöm a válaszokat.

2023. jún. 6. 21:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Eddig multiknál voltam, eddig nem találkoztam ilyennel. S nem tudom, h ez a kis létszám jellemzője-e.
2023. jún. 6. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

#8 Nekem az egyik főnököm volt olyan, hogy mindig nagyon hangosan és mocskos módon szidta a kormányt és azt is elvárta, hogy mások is így gondolják, nem lehetett neki ellentmondani még akkor sem ha teljes butaságot mondott vagy amikor a kormány egy döntése miatt éppen visszakapott egy rakat pénzt ő maga.

Az, ha csak beszélnek melletted a saját dolgaikról azzal nincs gond, tehetik. Ha elvárnák, hogy te is úgy vélekedj, mint ők - ahogy nálunk - az már gond. de azzal se tehetnél semmit amíg nem fenyeget meg vagy nem okoz neked valami kárt csak mert nem értesz egyet vele politikailag.

2023. jún. 6. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 Csak annyiban, hogy kicsi cég és nem nagy, tehát nem egy hatalmas irodában vagy nagy üzemben történik, hanem ahol össze vannak zárva kis helyre vagy mert a munkájuk miatt kell együtt lennie velük és nem tud máshová menni a munkahelyén belül.
2023. jún. 6. 22:45
 14/14 A kérdező kommentje:

#12 Abszolút hasonló a helyzet.

#13 Köszönöm, leírtad a lényeget. :)

2023. jún. 6. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!