Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért változtatták meg a...

Miért változtatták meg a palackos üdítők kupakját úgy, hogy nehéz legyen teljesen leszedni?

Figyelt kérdés

2024. aug. 10. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

4

Nem, én nem dobaltam szét. Mások viszont igen, különben nem kellett volna ez a megoldás.

2024. aug. 11. 05:58
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ne dobáld el hozzáteszem eddig se külön dobta ki az ember.
2024. aug. 11. 08:00
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

"Mások viszont igen, különben nem kellett volna ez a megoldás."

Nem kellett ez a "megoldás", kivéve annak kitalálata. Itt a btaság párosult szorgalommal.

Valszeg olyan kevesen dobálták el, hogy ezzel semmit sem oldottak meg.

Inkább egy mondavcsinált problémára megoldás, kicsit emlékeztet arra, mint amikor gyerekként a szocializmusban hülyítettek minket kirándulás meg "akadályverseny" elött, hogy vigyázzunk aztán, mert mindenfelé kémek lehetenek.

A legnagyobb vicc az, hogy ilyen állatságokat találnak ki a környezetvédelem jegyében, aztán szopotnak papír szívószállal, amit becsomagolnak müanyagba.

Van fa villa meg kés, ez ok lenne, viszont ezt is bemüanyagozzák.

Vagy pl. az olcsóbb árszegmensben annyira szar ruhákat hoznak be, hogy 3 hordás után foszlik szét, ahelyett, hogy tartós dolgokra törekednének.

Hülyék mint a segg, de a kupakkal mentjük meg a világot.

2024. aug. 11. 09:03
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Pont azért, hogy ne szedd le. Ami mögött meg az az érv áll, hogy így nagyobb eséllyel kerül visszagyűjtésre a kupak is.
2024. aug. 11. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
13%
Állítólag volt egymilliárdból egy darab olyan ember aki az üveget szépen hűségesen kidobta na de a kupakot azt aztán jó messzire elhajította. Szóval a semmiért vezették be.
2024. aug. 11. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
13%
Én viszont elvágtam, elvágom minden műa kupak gyűrűjét. Mert nem akarom, h ármilyen állatra rászoruljon. Mondjuk, flakonos vizet, üdítőt se iszom, csak végszükség esetén.
2024. aug. 11. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én viszont elvágtam, elvágom minden műa kupak gyűrűjét. Mert nem akarom, h ármilyen állatra rászoruljon."

Hogy szorulna rá, ha vissza van téve a palackra?

2024. aug. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!