Csak én érzem sokkal másabbnak a Pepsit, mint pár éve? Valamit változtattak rajta?
Figyelt kérdés
Sokkal rosszabb2022. aug. 17. 11:36
1/13 anonim válasza:
Én pont ez miatt már nem is iszom kólát.
2/13 anonim válasza:
Egyébként lehet hogy csak gyerekkori nosztalgia (42 vagyok), de régen sok mindennek másabb íze volt, mint most.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem volt az olyan régen. De én a Pepsit jobban szerettem, mint a Cocát, most viszont olyan furcsa íze van a Pepsinek, inkább már Cocát innék. Olyan kesernyés lett vagy nem is tudom hogy jellemezzem.
2022. aug. 17. 11:56
4/13 anonim válasza:
Voltál covidos?
Nekem azóta változott meg az ízérzékelésem.
5/13 anonim válasza:
3. Mindegy hogy hány éve volt, mindig próbálnak olcsósítani
6/13 A kérdező kommentje:
Már covid elött is más volt. 2019 karácsonyán ittam Pepsit, akkor éreztem először, hogy ez más. Régen édesebb volt sokkal, most meg keserű
2022. aug. 17. 12:24
7/13 anonim válasza:
Nekem a Milkyway tűnik nagyon ócskának. Nemrég költöztam haza külföldről, ég és föld az itthon és a kint kapható csokik között a különbség.
8/13 anonim válasza:
A Pepsi még most is édesebb a Coca-Colánál szerintem, és mindig volt egy olyan savanykás/szinte kesernyés utóíze, mint pl. a kávénak. Az üveges kiszerelés elmegy, a műanyag palackos szörnyű. Én nem vettem észre, hogy változott volna.
9/13 anonim válasza:
Én ugyanolyannak érzem.
A Pepsi szerintem is édesebb mint a Coca.
10/13 anonim válasza:
Én már évek óta nem iszom kólát, így nem tudom, viszont a spórolás meg ez a “mindenmentes”-divat - inkább az a kérdés, manapság mi az amin NEM változtatnak? !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!