Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A műanyaggal rögzített kupak...

A műanyaggal rögzített kupak kinek a 'nagyszerű' találmánya volt, miért? Nagyon kellemetlen így inni, ha nem tudom levágni egy késsel, mert pl nem vagyok otthon. Ha félig nagy nehezen leszakítom, csodás hogy a benne felgyűlt folyadék a ruhámra dől,

Figyelt kérdés

nem beszélve arról, hogy a műanyag- csonk felsérti a bőrömet, ahogy iszom.

A szép benne, hogy kakaót, vagy ivóyoghurtot is lehet ilyen szíváskupak kíséretében magunkra önteni.

A gyártókat ez érdekli szerintetek, vagy nem? Egyáltalán tudják, hogy ez pocsék találmány?

Ti elvagytok ezzel a.... Ral?

#Pocsékkupak
aug. 9. 23:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%
Igen, csak minek?
aug. 10. 11:03
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

Letépem, de pl rám is ömlött már mert ahogy meghúztam, megbillent az üveg és persze, hogy leöntöttem magam.

Idióta szr találmány az egész, plusz a kupakon maradt néhány csepp is rám folyik.

aug. 10. 11:21
 23/31 anonim ***** válasza:
92%
Ha olyasmit iszok, amit fel kell rázni és kicsit sűrűbb, akkor nagyon óvatosan kell dönteni az üveget, hogy az a pontosan két csepp a kupakból ne a blúzomon landoljon. Volt már, hogy nem sikerült, pláne az utolsó kortyoknál, ahol jobban meg kell dönteni. A hígabb dologok esetén ez nem szokott gondot okozni. Bár amikor csak lehet, kiöntöm inkább pohárba.
aug. 10. 13:43
 24/31 anonim ***** válasza:
36%
Én megszerettem hogy rajta van a kupak, így nem pattan ki sosem a kezemből. Az igaz hogy néha picit ügyeskedni kell hogy visszacsavard, mert kicsit feszül, de nem gond.
aug. 11. 16:26
 25/31 anonim válasza:
9%
Én úgy hallottam, hogy Orbán Viktor találta ki. Ő volt, aki "javaslatot nyújtott be rá". (értsd: kitalálta, elböfögte az egyik két lábra állt öltönyének, a gyártók pedig egymásra licitált tempóban megvalósították tegnapelőttre)
szept. 4. 11:56
 26/31 anonim ***** válasza:
58%
25-ös: ennyire ostoba nem lehetsz, ez nem csak MO-on van, hanem mindenhol Európában, Orbán meg más országokban a lehetö legnegatívabb alak, az ö kedvéért garantáltan nem vezetnek be semmit.
szept. 4. 14:54
 27/31 anonim válasza:
0%
#26: 😋😉
szept. 4. 17:05
 28/31 gungasam ***** válasza:
44%
A megoldás egyszerű. Nem kell palackozott italokat venni, csak ha dugózva van.
szept. 9. 13:59
 29/31 A kérdező kommentje:

😆

Ez jó ötlet, a francba a kakaóval!

Innentől csak bor és pezsgő!

szept. 9. 21:12
 30/31 anonim válasza:
#28 : tipik alkesz... 🙄
szept. 10. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!