A műanyaggal rögzített kupak kinek a 'nagyszerű' találmánya volt, miért? Nagyon kellemetlen így inni, ha nem tudom levágni egy késsel, mert pl nem vagyok otthon. Ha félig nagy nehezen leszakítom, csodás hogy a benne felgyűlt folyadék a ruhámra dől,
Figyelt kérdés
nem beszélve arról, hogy a műanyag- csonk felsérti a bőrömet, ahogy iszom.
A szép benne, hogy kakaót, vagy ivóyoghurtot is lehet ilyen szíváskupak kíséretében magunkra önteni.
A gyártókat ez érdekli szerintetek, vagy nem? Egyáltalán tudják, hogy ez pocsék találmány?
Ti elvagytok ezzel a.... Ral?
#Pocsékkupak
aug. 9. 23:40
11/31 anonim válasza:
Öszintén szólva nem hittem volna, hogy a magyarok ennyire életképtelenek, Európa minden államában ilyen kupakok vannak, és mindenhol máshol képesek az emberek inn ezekböl anélkül, hogy le kellene tépni, magukra öntenék, vagy egyéb gondjuk lenne vele.
12/31 anonim válasza:
Mindíg letépem, szerintem az is elátkozta aki kitálta már.
13/31 Gál Gábor 2024 válasza:
EU-szabályozás, nem a gyártók találták ki.
Sajnos túl sok problémát okoztak a kupakok, ezért volt erre szükség.
De egyébként az alapvető probléma itt inkább az, hogy már nem tudunk meglenni eldobható palackok nélkül. Valóban kényelmetlenebb így, de már ott rossz, hogy ilyenből iszol.
16/31 anonim válasza:
ÉN kifejezetten örülök ennek a renszernek, korábban rengetegszer leesett a kupak, kereshettem az asztal alatt (munka közben), most ilyen nincs.
17/31 A kérdező kommentje:
15,16- nak őszintén örülök, hogy nektek bevált! Megérdemlitek.
aug. 10. 10:30
18/31 anonim válasza:
Szerintem sokezer embernek nem okoz gondot így inni🤷🏻♀️
19/31 anonim válasza:
Szerintem akinek az IQ-ja magasabb a szobahömérsékletnél, az képes így is használni, inni belöle. A többinek meg egyébként is mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!