Mi a véleményed a Kofola nevű üdítőitalról?
Én régebben kb.1 éve kóstoltam itt magyarországon ,de nekem akkor annyira nem jött be.Akkor elkönyveltem egy béna Kóla utánzattnak.
Most utána néztem és nem egy kóla utánzattnak készűlt én azt szűrtem le a cikkből ,hanem egy teljesen külön álló üdítőital ,ami Szlovákiában és Cseheknél nagy népszerűségnek örvend.(Még csapolt formában is lehet kapni ott a legtöbb kocsmában ill étteremben állítólag.Ez náluk egyféle népi ital)
Most megízeltem újra a Kofola nevű üdítőitalt.
Sokkal rosszabra emlékeztem.
Az íze fantasztikus.
A Kofola NAGYON jó, és hála a jó égnek egyre több helyen kapható, úgy látszik, veszik:)
Az Almdudler is gyógynövényes, de "traubisoda-ízű" cucc.
A Dr. Pepper nem gyógynövényes, az gyakorlatilag szénsavas meggybefőttlé-ízű rettentő lötty.
Az anno kapható Aqua Elixis akart lenni a "magyar kofola" vagy "magyar almdudler", de leginkább intenzív műanyag gumicukoríze volt, talán leginkább az energiaitalok tuffifruttijára hasonlított a legjobban, csak koffein nélkül.
Ha már ennyire belementünk, vannak még hasonló kaliberű, fekete és szénsavas italok.
Az egyik a kvász, amely ugye keleti szláv, én azt is szeretem. Illetve, van még a Байкал /Bajkál/, az is ilyen fenyőaromával készült valami lötty, annak nincs olyan intenzív íze.
Én voltam a 17-es és 18-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!