Mi a véleményed a Kofola nevű üdítőitalról?
Én régebben kb.1 éve kóstoltam itt magyarországon ,de nekem akkor annyira nem jött be.Akkor elkönyveltem egy béna Kóla utánzattnak.
Most utána néztem és nem egy kóla utánzattnak készűlt én azt szűrtem le a cikkből ,hanem egy teljesen külön álló üdítőital ,ami Szlovákiában és Cseheknél nagy népszerűségnek örvend.(Még csapolt formában is lehet kapni ott a legtöbb kocsmában ill étteremben állítólag.Ez náluk egyféle népi ital)
Almdudlert Ausztriában ittam, még gyerekkoromban, akkor nagyon ízlett. Aztán mikor később itthon is megjelent, elég nagy csalódás volt, sokkal jobbra emlékeztem. A Dr. Pepper szerintem is borzalmas, nagyon mű ízű.
Viszont volt egy magyar gyógynövényes ital is, az Elixis, az egészen jó volt, de sajnos eltűnt. Valószínű az sem felelt meg az átlag magyar ízlésnek. Pedig úgy harangozták be, hogy az új hungarikum.
Kár ,hogy ezt sem ízlelhettem meg ;(
Az Elixist
Csapolva valóban finomabb :-)
Meg persze az is jól nézett ki, hogy a többiek söre mellé én is kaptam egy korsó csapolt italt (én voltam a sofőr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!