Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a véleményed a Kofola nevű...

Mi a véleményed a Kofola nevű üdítőitalról?

Figyelt kérdés

Én régebben kb.1 éve kóstoltam itt magyarországon ,de nekem akkor annyira nem jött be.Akkor elkönyveltem egy béna Kóla utánzattnak.

Most utána néztem és nem egy kóla utánzattnak készűlt én azt szűrtem le a cikkből ,hanem egy teljesen külön álló üdítőital ,ami Szlovákiában és Cseheknél nagy népszerűségnek örvend.(Még csapolt formában is lehet kapni ott a legtöbb kocsmában ill étteremben állítólag.Ez náluk egyféle népi ital)

2024. ápr. 4. 12:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon régen kóstoltam, lehet ha most próbálnám, más lenne a véleményem. A sima számomra ihatatlan, nem jött be. A citromos egy fokkal jobb volt, de magamtól nem innám, ami ízlett egyedül a barackos volt.
2024. ápr. 4. 14:55
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem finom. Kevesebb a cukor benne, mint a Coca-ban.
2024. ápr. 4. 15:13
 13/35 Mansour ***** válasza:
93%
Nekem ízlik, jobban szeretem, mint bármilyen kólát (bár nem vagyok nagy üdítő-fogyasztó). Szolvákiában ittam először, örültem, amikor itthon is találtam.
2024. ápr. 4. 18:12
 14/35 anonim válasza:
92%

Én kétszer nekifutottam, de annyira nem győzött meg.

Érdekes az íze. Érdekes, hogy ez egy íz.

2024. ápr. 4. 19:36
 15/35 A kérdező kommentje:

14-es

Azon gondolkozom ,hogy elmegyek egy olyan boltba ahol ezt lehet kapni és én is kipróbálom még egyszer ,de már úgy ,hogy ismerem az ital történelmét.

2024. ápr. 4. 19:45
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

Szlovákiai magyar vagyok és így értelemszerűen szeretem. Konkrétan az egyik kedvenc üdítőitalom. Bár azt azért hozzá tenném, hogy ritkán iszom ilyeneket.

Ebbe valószínűleg bele kell születni. A Magyarországi magyarok többnyire utálják.

2024. ápr. 4. 23:38
 17/35 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok felvidéki, mégis imádom. A Citrus volt a kedvencem, az Original volt a második helyen. Aztán egyszer covidos lettem és azóta az Original jobban ízlik, mint a Citrus. A többi változat, meggyes, dinnyés, barackos, szerintem ihatatlan, csak elrontja az eredeti ízt. A karácsonyi fahéjas különkiadások még jól szoktak sikerülni. De az utóbbi évek linzeres, meg hókiflis íze, meg a rumos megint nem ízlik annyira. Maradok a jól bevált Originalnál. :)
2024. ápr. 11. 16:46
 18/35 anonim ***** válasza:
88%

17-es vagyok, ez lemaradt.

Ha valaki szereti a Kofolát vagy nyitott ilyen gyógynövényes üdítőkre, annak ajánlom a Balkánon kapható Cocktát is kipróbálni. Teljesen más, de szintén gyógynövényes íz. Azt is szeretem nagyon, bár az kicsit édes. Ebből csak original és cukormentes van.

Hasonló még az olaszoknál kapható Chino Sanpellegrino. Kicsit keserű az utóíze, de ez sem rossz.

Az osztrák Almdudler viszont nekem nem ízlik, a Dr. Pepper pedig egyenesen hányinger.

2024. ápr. 11. 16:51
 19/35 A kérdező kommentje:
Nálam a Dr.Pepper mindent visz :)
2024. ápr. 11. 18:11
 20/35 A kérdező kommentje:

Mondjuk az is igaz ,hogy ezeket nem próbáltam ki ,amiket felsoroltál.

Cocktát ,Chino Sanpellegrino

Almdudler (ezt lehet ,hogy ittam)

2024. ápr. 11. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!