Van olyan hely Budapesten ahol csapolnak kofolát? Egyáltalán lehet kapni valahol akár palackozva?
kofola miből készül?Mert kaptam egy üzit hogy valótlan állítók ?
Az ital a XX. század 60-as éveiben a cseh-szlovák Galena gyógyszerészeti üzemben keletkezett egy kutatás folyamán, amely a kávépörkölés során keletkezett fölösleges koffein felhasználására irányult.
LINK. [link]
Valótlant én sem állítottam az üzenetben, továbbra sem értem hogy miért zavar az ha én szeretem a kofolát. Legyél kedves és mást piszkálj köszi...
A 3.nak köszönöm a választ
Bár nem kofola, hanem Cockta. Hasonló ital, csak a volt Jugoszlávia utódállamaiban népszerű.
Ismeri valaki?
Az a helyzet, hogy Horvátországból hoztam magamnak, saját fogyasztásra, de mint kiderült, túl sokat hoztam. Akit érdekel, szívesen eladnám, nincs rajta semmi haszon, csak ne maradjon a nyakamon, mert ennyit nem bírok meginni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!