Miért érződik ki ennyire a Xixo és a Hell innivalókból ez a fura édesítőszer íz?
Ritkán iszok ilyeneket. Néha megkívánok valami szénsavas italt. Akkor iszok egy-egy Xixot de annyira kiérződik belőle valami fura édesítőszernek az íze.
A boltban megkívántam egy Hell jegeskávét. (Choco Latte) De ugyanúgy kiérzem ezt az utóízt. Meg sem bírtam inni.
Igen, én nem használok édesítőszert a mindennapokban.
Sajnálom ezeket az innivalókat, mert rengeteg ízből lehetne választani.
Szerintem bőven van választék cukros üdítőkből. Én sajnos 5 éve cukros vagyok, de már ezeket az italokat sem nagyon iszom (1-1 cukormentes energiaital, de nagyrésze borzalmas).
Viszont az a Hell Choco Latte az nem cukormentes. A Hell kávéból csak a Slim Latte (kék) és a Hazelnut (mogyorós, zöld) ami cukormentes. Na a zölddel kínozni lehetne😅
Én nem kerestem cukormentes italokat. Semmi bajom a cukorral, azt használok a mindennapokban normál mennyiségben.
Csak megkívántam a boltban egy jegeskávét és ezt vettem le a polcról véletlenszerűen. Sajnos...
Hogy érted, hogy a zölddel kínozni lehetne? Rossz az íze?
Jaj én nagyon megbántam ezt. Úgy felkavarodott a gyomrom tőle, hogy a hányás kerülget szó szerint. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!