Mi az oka, hogy az egykor ciki hell lett a menő a korábban menő bomba pedig bóvli ciki édesítőszeres energiaital lett manapság? Mit csinált jól a hell és rosszul a bomba?
Gyerekkoromban aki hellt vett vagy adott ajándékba leszóltuk, hogy nem bírt volna jobbat venni. A bomba kb. redbull szinten ment meg 2009 körül.
Aztán kevesebb koffein meg cukor helyett édesítőszer és kb már a bomba az olcsó 200 forintos lötty.
Pont ezért, mert kevesebb a koffein, pont a lényegét veszíti el.
Szerintem a Bomba azért volt népszerű annak idején, mert az elsők között volt, mikor divatba jött az energiaital mint üdítő, és jók voltak a reklámjai.
Én személy szerint a mai napig azt szeretem a legjobban az íze miatt, de mivel a hatása nulla, semmit nem ér, egy ideje én is átálltam a hellre, amiből a klasszikus szintén iható. (A red bullt meg ezeket én amúgy nem szeretem, nem ízlik.)
Reklám, PR, brand építés a cég manedzsment reszéről.
Plusz taktikus, jó árpolitika
Majd változik, mindíg van újabb termék.
Más kérdés hogy ez csak a te álláspontod.
Meg kell nézni kik fogyasztják ezt a hulladékot... Ha az a menő közeg, akkor köszönöm én inkább kihagyom a hell-t is meg a menő közeget is az ecset hajukkal, a térdig érő kengurukabátjukkal meg a zokni-papucs kombójukkal együtt ...
Amúgy meg ugyanolyan pocsék íze van, mint évekkel ezelőtt csak a sok idiótát meg tudták venni azzal, hogy 4millió ízvilágot gyártanak ..
Aztán nyugodtan lehet mínuszozni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!