Mi az oka, hogy az egykor ciki hell lett a menő a korábban menő bomba pedig bóvli ciki édesítőszeres energiaital lett manapság? Mit csinált jól a hell és rosszul a bomba?
A bomba azért lett gagyi, mert az átlagos 32 mg/100 ml-ről 15 mg/100 ml-re vitte le a koffein mennyiséget, hogy jogilag ne számítson energiaitalnak. Ezzel elkerülve a plusz adót.
Csak hát, ezzel nem csak jogilag szűnt meg energiaital lenni, hanem gyakorlatilag is.
#10: engem nem az ízváltozatokkal vettek meg, hanem azzal, hogy alapból szeretem az energiaitalok tutti-frutti ízét, ennek ráadásul jó ára van, és több tanulmány bizonyította már évekkel ezelőtt, hogy az energiaitalok kategóriájában a Hell a legegészségesebb.
Nem azt mondom, hogy egészséges, és minden nap ajánlott fogyasztani, de egyszer-egyszer jobban belefér, mint pl. egy Burn vagy egy noname szr.
És mivel az energiaitalok kategóriájában a Hell lett a legfelkapottabb, és a dizájnjai is jól néznek ki, fiatalosak, lendületesek, ezért számíthat menőnek.
A Burn addig volt jó, ameddig piros volt.
Na meg a régi cukros kék Bomba sem volt rossz azért.
Mostanában én is hellt veszek. De én csak az íze miatt veszem.
Pl. ott volt régen a Monster Rehab tea, de édesítőszerrel az sem jó.
A morális kérdést meg elengedtem. A forma1-ben a redbullt ki nem állhatom. A hell meg kormányközeli. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!