Változott a Drinky Cola vagy csak már elszoktam tőle?
Mintha kevesebb szénsav lenne benne, bár a nagy márkákhoz képest még mindig jóval savasabb. Van egy érdekes csipös jellege is úgy veszem észre ízben ami nem zavar. A lényeg inkább hogy másnak érzem mint volt, nem tudom hogy csak én vagyok így vele vagy ténylegesen másabb lett?
A kérdésem második része hogy hajlandó lennék kipróbálni más kólát is, de fontos lenne hogy szénsavasabb legyen a Drinkynél ha ez nincs akkor nem érdekel, aki tudna szénsavasabbat írja meg, de pár éve Drinky nyerte a tesztet savasságban viszont azóta lehet változott a recept, bár többi nagy márkánál is érzem változást, az egyikröl meg is gyözödtem mert egy coca-cola cégnél dolgozó egyén redditen megerösitette hogy a széndioxid áremelkedése miatt 10%-al csökkentették a szénsav mennyiségét minden termékben, és rendszeresek is panaszok hogy alig van benne azóta. Én is éreztem.
A pepsi sose volt vmi savas de talán mintha a max termékül most jobb lenne.
Viszont szerintem se a coca zero/light se a pepsi max nem éri meg az árát, mivel a marketinget fizetjük meg az árukban nem a terméket ami tulajdonképpen aroma, és ugyanazok édesitöszerek mint a többiben....
A coca zero pl 100% ugyanazok az édesitök mint drinkyben annyi hogy nincs csipös ize, de cserébe sav már szinte semmi a pet palackaikban bontás után is.....
Az árakat egyébként
700ft/1,75 liter Cola Zero
700ft/2,25 liter Pepsi Max
149ft-199ft/2 liter Drinky
Egyértelmü hogy Drinkyt iszom mert márkát és szarabb savaságért nem fogok fizetni.
Cukros kólák kizárva, sosem iszom meg a kalóriámat.
Köszönöm a tapasztalatok megosztását elöre is
Amiröl te írsz az a eredeti Pepsi recept, azt 2023 január bejelentették elöre hogy változtatják már félig édesítös, és félig cukros a full cukor helyett.
Én nem iszom cukrosat de hallottam róla
145-199ft a drinky, már több ásványvíz drágább....
szóval nem hiszem hogy luxus
Azért iszom mert a víz unalmas egy idö után 4 hónapig vizet ittam és nem tudtam már eléggé hidratálni annyira megutáltam a csak vizet, édesitös üditövel könnyebb a nyári melegre bevinni a folyadékot.
A cukros üres kalória, értéktelen, semmire se jó, azoknak elmegy akik nagyon sokat dolgoznak vagy kórosan soványak bár tápanyag nincs benne szóval lehet az se jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!