Lehet még kapni gyümölcsszörpöt, ami NEM édesítőszerrel készül?
Akármelyiket nézem, olcsót vagy drágát, mindegyik édesítőszerrel készül. Nem értem miért kell ráerőltetni ezt az emberre, soha nem ittam még semmit, ami édesítőszerrel készült és nem lett volna gusztustalan műanyag íze, ez a szörpökkel sincsen másként. Értem, hogy vannak, akik kénytelenek cukor nélkül élni és amilyen szar minden édesítőszeres cucc, őszintén sajnálom is őket, de miért vagyunk ennyire túlzásba esve? Persze, "nem egészséges". Egyrészt nem ebbe fogok beledögleni, másrészt nem tartozik másra, harmadrészt nagyon erősen kérdőjeles, hogy tényleg egészségesebb-e az édesítőszer, bár erre már lassan talán kezdünk ráébredni, a WHO is most tiltott be egy közkedvelt édesítőszert.
Na de mindegy is, kilázongtam magam. A kérdés az, hogy kapható-e még édesítőszer nélküli szörp, ami nem mellesleg jó minőségű is?
Beírod googleba hogy kézműves szörp,2perc alatt 3gyártót is találtam…
Egy példa:
Kicsit találjátok fel magatokat hiszti helyett,mostanában ez a sokadik ilyen kérdés,pedig egyszerű kereséssel minden megtalálható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!