Lehet még kapni gyümölcsszörpöt, ami NEM édesítőszerrel készül?
Akármelyiket nézem, olcsót vagy drágát, mindegyik édesítőszerrel készül. Nem értem miért kell ráerőltetni ezt az emberre, soha nem ittam még semmit, ami édesítőszerrel készült és nem lett volna gusztustalan műanyag íze, ez a szörpökkel sincsen másként. Értem, hogy vannak, akik kénytelenek cukor nélkül élni és amilyen szar minden édesítőszeres cucc, őszintén sajnálom is őket, de miért vagyunk ennyire túlzásba esve? Persze, "nem egészséges". Egyrészt nem ebbe fogok beledögleni, másrészt nem tartozik másra, harmadrészt nagyon erősen kérdőjeles, hogy tényleg egészségesebb-e az édesítőszer, bár erre már lassan talán kezdünk ráébredni, a WHO is most tiltott be egy közkedvelt édesítőszert.
Na de mindegy is, kilázongtam magam. A kérdés az, hogy kapható-e még édesítőszer nélküli szörp, ami nem mellesleg jó minőségű is?
Egyszer-kétszer vettem már termelői vásáron, de az nem helyben volt, itt a környéken nincsen.
#8 Köszi, akkor benézek majd a Spar-ba. :)
#9 Baromi ironikus az az utolsó mondat. Igen, egyszerű keresés. Neked meg egyszerű szövegértés az, hogy rájöjj, hogy nem online boltot keresek, ez szerintem teljesen világos a szövegkörnyezetből. Én azért nem csinálok "egyszerű keresést", mert online boltból kis tételben vásárolni senkinek sem jó, eladók sem nagyon szeretik, nekem meg főleg nem éri meg. És neked mi az érved az "egyszerű szövegértés" ellen?
Idézd már be a litániádból, hol ítod,hogy neked személyesen kell?
Látod a kifogás megint egyszerűbb, nemám beruházol 3-4üvegre és kifizeted azt a szerencsétlen 1000forintot kiszállításra…
Mellesleg többen is írták a termelői piacot, kézműves boltokat, bioboltot, de nyilván sírni jobb, hogy a szemét élelmiszergyártók személyesen veled akarnak kitolni :)
#12 Ajjaj, szövegértés még mindig nem megy. Persze nem is vártam, hogy 1-2 óra alatt fejlődni fogsz. Na de ha már a szövegértés nem megy, a "szövegkörnyezet" szót azért csak ismered, nem? Vagy az sem?
Nem veszek 3-4 üveget, mert ritkán iszok csak, 3-4 üveg lehet egy évnél is tovább elég lenne, de mivel tartósítószer nélküliek, ezért feltételezhetően nem állnak el addig. A szállítás pedig az általad linkelt oldalon 3200, nem 1000, ami elég abszurd, ha a vásárlási összeg eleve nincs 5000 forint.
Továbbá azt is írtam, hogy a közelben nincsen termelői piac, ahol árulnának szörpöt, ezt szintén írtam, dehát ugyebár a szövegértési képességeidre (vagyis hiányára) már elég sok szót elpazaroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!