Aki fogyasztott már igazi, helyben termett narancsot, annak mi a véleménye, melyik narancslé ízlik neki a legjobban ? Melyik narancslé az, ami a "legelviselhetőbb" ízű ?
Nem sok márkát kóstoltam eddig narancsból, mert általában savasak, savanyúak, vagy éppen keserű/rohadásnak indult ízük volt...
És hiába próbáltam cukrozni, nem igazán lettek jobbak, csak édesebb lett egy kicsit a (nagyon)savas vagy épp rohadt ízű narancslé :D
Körtéből, ananászból, barackból ittam már finomat (szinte mindegyik más más márka egyébként), de narancsból eddig nem.
A Ti véleményetek szerint melyik a legjobb narancslé amit itthon lehet kapni ?
Melyik bolt, melyik márka ?
Szeretnék koktélokat készíteni narancslével (többek között) és kellene egy olyan, ami nem olyan savanyú meg savas mint a cefet!
(Egyébként ha ismertek JÓ citromlé márkát vagy épp lime-ot, akkor abból is írjatok kérlek szépen...)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Igen, ezért tettem fel a kérdést, hogy szerintetek melyik a legjobb, legihatóbb márka.
Valaki írna tippeket, hogy neki melyik vált be ?
Lassan itt a hétvége és szeretnék beszerezni egy jó fajta narancslét, hogy tudjak finom koktélokat csinálni a többieknek!
Köszi!
A tömeggyártott narancslevek minősége állandóan változik annak a függvényében, hogy milyen alapanyagot és mennyiért sikerül beszerezni a konzervgyár(ak)nak. A csomagoláson természetesen nem változtatnak, mert azt - ellentétben a maradék kategóriás narancsokkal - könnyű mindig egyformára gyártani és kiszállítani az összes szerződéses csomagolóüzembe.
A drágább márkáknál igyekeznek kerülni a durvább minőségi hibákat (pl. penészíz), de mindig akad galiba. Lehet családi balhé az igazgató beltenyészetében, üzemzavar a gépsoron, oktalanul megalázott gyártástechnológus, stb. - ezért mindig kifoghatsz egy selejtet.
Nincs más megoldás, próbálgatni kell. Ha tartósan leromlik egy márka minősége, akkor a konkurenciára váltasz - és pont.
Vagy - hoppá - "csináld magad" mosolygó asztali szervírozásra árult narancsokból!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!