Mást is zavar az, hogy nem lehet leszedni a kupakot bizonyos üdítőkről vagy hidegen hagy?
Én az értelmét sem látom. Normális ember nem dobálja szét a kupakot akkor sem, ha kifogy az ital, hanem visszatekeri.
Most pedig a legtöbb értelmes ember letépi.
Kissé zavar, de egyre jobban hozzászokok. Rááll a kezem. Viszont a másik kezemből hiányzik a kupak! Az hozzátartozott az ivás rítusához, hogy addig fogom.
Leejteni se lehet a kupakot most már, micsoda kalandfosztás, hányféleképpen kellett lehajolni, letérdelni, és mindenféle helyre utánakapirgászni a kupakért! Ez most mind odalett.
Alapból nem zavar, de az értelmét én sem látom.
Ha még van az üvegben, akkor nyilván nem dobálják el a kupakot, hisz akkor kilötyög az ital. Ha pedig elfogy, akkor a szemetelő suttyók flakonostól fogják eldobni, nem vesződnek a kupakkal...
Viszont nagyon sok fél literes üdítőt iszok, általában a nem letekerhető kupakos fajtából, megszoktam már a mozdulatot, ahogy bontom, de ennek köszönhetően ha véletlenül más márkájút veszek, akkor legtöbbször azzal a lendülettel le is ejtem a kupakot tekerés közben 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!