Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mást is zavar az, hogy nem...

Mást is zavar az, hogy nem lehet leszedni a kupakot bizonyos üdítőkről vagy hidegen hagy?

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen, mivel nem iszom üdítőket. Szégyen, nem szégyen.. már kb 1 éve csapvízen élek.
2023. okt. 6. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
10. Most fogják bevezetni...
2023. okt. 6. 22:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Zavar, de leszedem róla. Viszont ugyanúgy kupakkal kerül a szemétbe. Itt nincs szelektív. A pénzt begyűjtötték már rá tavaly, nem is keveset....
2023. okt. 6. 22:14
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Üdítőt nem iszom, a tejszínnek is ilyen kupakja volt már. Nekem praktikus, mert nem kell letenni, keresgélni, nem gurul el. Szerencsére megállt úgy, ahogy fordítottam, ha lefordul magától, az valóban probléma lenne.
2023. okt. 6. 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
89%

Én az értelmét sem látom. Normális ember nem dobálja szét a kupakot akkor sem, ha kifogy az ital, hanem visszatekeri.

Most pedig a legtöbb értelmes ember letépi.

2023. okt. 6. 23:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kissé zavar, de egyre jobban hozzászokok. Rááll a kezem. Viszont a másik kezemből hiányzik a kupak! Az hozzátartozott az ivás rítusához, hogy addig fogom.

Leejteni se lehet a kupakot most már, micsoda kalandfosztás, hányféleképpen kellett lehajolni, letérdelni, és mindenféle helyre utánakapirgászni a kupakért! Ez most mind odalett.

2023. okt. 7. 00:00
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Alapból nem zavar, de az értelmét én sem látom.

Ha még van az üvegben, akkor nyilván nem dobálják el a kupakot, hisz akkor kilötyög az ital. Ha pedig elfogy, akkor a szemetelő suttyók flakonostól fogják eldobni, nem vesződnek a kupakkal...

Viszont nagyon sok fél literes üdítőt iszok, általában a nem letekerhető kupakos fajtából, megszoktam már a mozdulatot, ahogy bontom, de ennek köszönhetően ha véletlenül más márkájút veszek, akkor legtöbbször azzal a lendülettel le is ejtem a kupakot tekerés közben 🙃

2023. okt. 7. 00:33
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
Le lehet szedni
2023. okt. 7. 08:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet,le is szedem mert nem bírok inni belőle.
2023. okt. 7. 09:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme, de legalább tutira felsebzi a szád, ha nem eléggé kihajtott kupakkal iszol...
2023. okt. 7. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!