A xixo bizonyos jegesteáiban mi lehet, hogy ivás közben enyhén marják a torkom?
Csak ivás közben marnak enyhén, mint valamilyen szénsavas üdítő, utána rögtön elmúlik. Eléggé zavaró. Nem is sűrűn iszom ennek a brandnek a teáit, még az ízük sem jó. Talán a citromos az, aminél nem érzek marást. Ezen felül jut eszembe, az Olympos másfél litere körte-alma vagy milyen ízű italánál tapasztaltam még hasonlót.
Más is tapasztalt már ilyet, mi lehet az oka?
én is tapasztaltam
szerintem a szinezék
Mi is van benne? Elolvastátok?
- víz
- édesítőszer
- szinezék
- tartósító
De legalább jó drága
Én elolvastam, és idézem az egyik marós ízűt:
"Víz, Cukor, Étkezési sav: citromsav, Feketetea kivonat (0,1%), Aroma, Antioxidáns: aszkorbinsav, Tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát, Maltodextrin"
Színezék nincsen benne, valamint édesítőszer sem. Ellenben tartósítószerek viszont igen.
Az ízesítők miatt van, ezért mások ezek a teák, mert erősebbre van az íze keverve. Van akinek a torka nem bírja.
Édesítőszer nincs benne, tartósítószerből is csak az amit nagyanyáink is használtak már ezer éve akármelyik étel elrakásához is. Pont az nem olvasta el, aki dumál róla, ugye hármas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!