Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért ilyen szürnyű a Tisza...

Miért ilyen szürnyű a Tisza környékén a csapvíz? Mint ha vas levet innék?

Figyelt kérdés
Többször voltam már a Tisza környékén táborozni vagy kirándulni (nem egy helyen) és mindenhol undorító vas íze volt a csapvíznek... ez miért van? Sehol máshol nem tapasztaltam az országban hasonlót, csak a Tisza környékén, és nem is egyszer.

2017. aug. 7. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tiszaújvárosi vagyok, a Tisza partján van közvetlen, ráadásul itt a TVK vegyi üzem is, jóllehet hozzászokik mindenki ahhoz ami van a lakóhelyén de meg lehetne állapítani, hogy vasas a víz és itt nem az. Mely területeken voltál egész pontosan?
2017. aug. 7. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:

- Tiszacsege

- Akkor valahol a Tisza-tó körül nem tudom pontosan melyik településen de "jobb oldalon"

- Tiszaújváros

- Tokajban is tapasztaltam hasonlót

- Szatmárcsekén is

2017. aug. 8. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Újvárosban milyen apropóból voltál kedves megkérdezhetem?

Érdekes amúgy ez akkor. Nem tudom, lehet a bimbóid nem jók. Mármint az ízlelőbimbóid.

2017. aug. 8. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
6 éve voltam
2017. aug. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!