Nálatok milyen a csapvíz? Iható? Hol laktok?
Figyelt kérdés
Itt, Egerben eléggé rossz. Nagyon mészköves a Bükk és a Mátra közelsége miatt. Ráadásul tele van klórral.2017. jún. 13. 21:58
1/17 anonim válasza:
Magyarországon mindenhol iható a csapvíz.
Egyébként a "tele van klórral" nem ellenérv. ugyanis a klór elillan belőle, ha minimális ideig állni hagyod. Jó, MI?
2/17 anonim válasza:
Nem szoktam csapvizet inni. Nem szeretem az ízét. Inkább ásványvizet iszok.
3/17 anonim válasza:
Nálunk is meszes, mészkőhegység közelségével ez nem is meglepő
/pécs és környéke/
4/17 anonim válasza:
Minálunk jó a csapvíz. Szoktam inni, szeretem.
Győr.
5/17 anonim válasza:
Nàlunk elég jó a csapvíz. De én nem szeretem csak űditőt iszunk màst nem. Ha nagyon szomjas vagyok meg iszom amugy nem
6/17 anonim válasza:
Nalunk jo, csak eleg brómos. Jaszkunsag
7/17 anonim válasza:
Nálunk is jó, kis ciános fűszerezésű.
8/17 anonim válasza:
Óriási különbségek vannak. Győrben én rengeteg csapvizet ittam, Szegeden viszont nem bírtam meginni, nagyon rossz mellékíze volt. Persze aki ott lakik az hozzászokott, nekik fel sem tűnt.
9/17 anonim válasza:
Budán lakom, rühellem a budai csapvizet.
10/17 anonim válasza:
Ahol nagyon nem szeretem a vizet, az pl Zalakaros. Szerintem ott nagyon nem finom, még a belőle főzött tea is fura :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!